GAM Egzama Giderici Krem,çok Kuru Ve Hassas Ciltler Için Nemlendirici Bakım Kremi 50ml.

495 TL

Ürün Bilgileri

GAM Egzama Giderici Krem,çok Kuru Ve Hassas Ciltler Için Nemlendirici Bakım Kremi 50ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAMA_PHARMA Satıcı Ünvanı: GAMA BİTKİSEL ÜRÜNLER İLAÇ KOZMETİK KİMYEVİ MADDE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609049033486114 Vergi Kimlik Numarası: 6090490334
    Bu ürün GAMA_PHARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GAM ECZ Egzama Giderici Krem 50ML Çok Kuru ve Hassas Ciltler için Nemlendirici Bakım Kremi Ecz Krem Egzama ve Sedef Hastalığında yardımcı olur Propolis ekstresi,Aloe vera jel,ve bitkisel bileşenler ile doğal krem Sizin için doğanın gücü Kortizon içermez Alkol içermez Parfüm içermez Paraben içermez Yağlı his bırakmaz Gam ecz krem,sağlıklı bir cilt oluşumuna katkıda bulunmasıyla tanınan diğer bileşenlere ek olarak Aloe vera jel ve propolis ekstresi içeren zengin bir karışımdır. Papatya ekstresi,doğanın en iyi bilinen cilt bakım ürünüdür. . A ve E vitaminleri doğal cilt yumuşatıcı özellikleri ile formülü tamamlar. Gam ecz krem egzema için doğal ve güvenli olup,özel formülü içinde bulundurduğu nemlendirici bileşenler ile cildi rahatlatmaya ve yatıştırmaya yardımcı olur. Gam ecz krem, egzema,sedef durumlarında ve kuruyup pul pul olmuş ciltler için yardımcıdır. Gam ecz krem mükemmel bir cilt nemlendiricisi ve yumuşatıcısıdır. AKTİF MADDELER: Propolis Ekstresi, Sodyum Hyaluronat, Çörek otu yağıPantenol, Aloe vera jel, Üre, Allantoin, Bisabolol, Mentol Papatya ekstresi, Shea yağı, Keten tohumu yağı, Zeytinyağı Vitamin E & A Aloe vera gel, Propolis extract, Chamomile extract, D – Panthenol, Allantoin, Black seed oil, Sodium hyaluronate, Bisabolol, Dimethicone, Vitamin E acetate, Retinyl palmitate, Purified water, Cetostearyl alcohol, Cetyl alcohol, Propylene glycol, Isopropyl palmitate, C12-15 Alkyl benzoate, Corn oil, Glycerin, Paraffin oil, Bees wax, Triceteareth 4 Phosphate, Trilaureth 4 phosphate, Methyl diisopropyl propionamide, Shea butter, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Aluminum magnesium silicate, Citric acid, Benzyl Alcohol, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Triethylene Glycol KULLANMA TALİMATI: İhtiyaç duyulan bölgeye yeterli mikarda ürünü uygulayın ve hafifçe dokunarak emilmesini sağlayın, bölgeye gerekli ve yeterli miktarda ürünü uygulayın ve nazikçe ovun. Hafiften orta dereceye doğru olan egzema durumlarında veya doktorun yönlendirdiği şekilde kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver