Galt Reusable Sticker Book - Dinosaurs

163,99 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
163,99 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
276,46 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Galt Reusable Sticker Book - Dinosaurs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8 Farklı sayfa üzerinde 150 den fazla tekrar tekrar kullanılabilen çıkartma ile eğlenceli sahneler yaratın. Çocuklar yaratıcılıklarını kullanarak bu renkli çıkartmalar ile birbirinden farklı ortamları oluşturular. Seyahat için ideal olan bu kitaplar, defalarca kullanılabilir. Yaş Grubu:3+ Yaş

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar NULL
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Galt Reusable Dinosaurs 3 Yaş+ Sticker Book

Oyunlar, çocuk belgeselleri, resimli kitaplar ve daha birçoğu, küçüklerin çevreyi ve doğayı tanıması için oldukça etkilidir. Galt reusable dinosaurs sticker book, rengârenk ve eğlenceli tasarımı ile küçüklerin Mezozoik Dönem canlılarını yakından tanımasını sağlar. Çağlar öncesinde yaşayıp nesli tükenen bu devasa canlıların çocuklar tarafından anlaşılması güç olabilir. Kedi, köpek, kaplan gibi dilediği zaman göremeyeceği canlılardan olan dinazorlar, Galt sticker kitabı ile daha anlaşılır bir düzeye iner. Rengârenk ve eğlenceli görünümlere sahip olan dinazorlar, küçüklerin hayal dünyasını da bir hayli genişletir. Çocuklar, kitap sayesinde eğlenirken çağlar öncesinde dünyaya hâkim olan bu canlıları da yakından tanımış olur.

  • Yaş: 3 yaş ve üzeri
  • Sayfa: 8 sayfa, 150’den fazla sticker
  • Tür: Kendinden yapışkanlı çıkartma kitabı

Galt Reusable 3 Yaş+ Sticker Book Özellikleri Neler?

Galt Reusable 3 Yaş+ Sticker Book Özellikleri Neler?

Galt reusable dinosaurs sticker book çıkartma kitabı, birbirinden eğlenceli dinazor figürleriyle çocukların ilgisini çeker. Üç yaş ve üzerine hitap eden bu çıkartma kitabı, çocukların çevresini sevdiği canlıların resimleriyle süsleyebilmesini sağlar. Kendinden yapışkanlı parlak kâğıtlardan oluşan sticker dinazorlar, güvenli ve kolay kullanım imkânı verir. Sayfadan kolayca çıkarılan sticker, istenilen her yere yapıştırılabilir. Galt reusable dinosaurs sticker book, 8 sayfadan oluşur. Galt sticker book, tüm sayfalarında küçüklerin hayal dünyasını genişletecek dinozor türleri barındırır. 150’den fazla dinozor çıkartması, çocukların defterlerini ve kitaplarını da süsleyebilmesini sağlar. Özellikle ödevlerini doğru ve zamanında yapan çocuklar, ebeveynleri ile beraber kitaplarını ve defterlerini dinozorlarla süsleyebilir. Bu sayede çocuklar, eğlenirken ince motor becerilerini geliştirme fırsatı bulur ve olumlu davranışlar için daha fazla motive olur.

Galt Reusable 3 Yaş+ Sticker Book Kitabı Kime Göredir?

Galt Reusable 3 Yaş+ Sticker Book Kitabı Kime Göredir?

Galt reusable dinosaurs sticker book, eğlenceli tasarımıyla dinozorların şaşırtıcı dünyasına yakından göz atma fırsatı verir. Dört ayaklı, kanatlı, solungaçlı birçok eski çağ canlısı, sticker kitabıyla küçüklerin parmaklarının uçlarına kadar ulaşır. Çocuklar, bu devasa canlıların küçük resimlerine sahip olma ve kendi iradeleriyle hareket ettirebilmenin hazzını yaşar. Çocuklar; odalarını, yataklarını, çantalarını ve kırtasiye eşyalarını bu kitaptaki çıkartmalarla süslemekten büyük keyif alır. Parlak ve kaliteli kâğıtlardan oluşan bu eğlenceli kitap, 3 yaş üzeri çocuklara göredir. Bunun yanında okul çağındaki çocuklar için de oldukça eğlenceli ve teşvik edici bir seçimdir. Galt reusable sticker book hem öğretmenler hem de ebeveynler tarafından yoğun ilgi görür. Ödevlerini tam ve zamanında yapan çocuklar, bu kitaptaki küçük çıkartmalarla ödüllendirilebilir.

Galt Reusable 3 Yaş+ Sticker Book Anasınıfına Yardımcı mı?

Göz kamaştırıcı çıkartmalardan oluşan Galt reusable dinosaurs sticker book, küçüklerin hem öğretici hem de eğitici aktiviteler yapmasına yardım eder. Bu çıkartma kitabı, canlıların yaşamını ve dünyayı tanımak için anasınıfına yardımcıdır. Ağaç, araba, insan, oyuncak, ev, hayvan gibi farklı temalara ait çıkartmaları kullanarak çocuklardan bir dünya oluşturmaları istenir. Çocuklar, sıklıkla kendi mahallelerini veya doğal yaşamı anımsatacak çıkartma tabloları oluşturur. Galt reusable sticker book dinosaurs teması, anasınıfı çağındaki çocukların geçmiş dönemleri öğrenebilmesi için oldukça etkilidir. Farklı çıkartma temalarıyla birleştirilerek tam bir orman ve dinazor yaşam alanı oluşturulabilir. Anasınıfı öğretmenleri de küçükleri ödüllendirmek için çıkartmaları sık sık kullanır. Dinozor sticker çeşitleri, ödev veya kazanımlar gibi doğru davranışlara karşılık küçük armağanlar olarak öğrencilerin projelerine yapıştırılabilir. Bu yapışkanlı resimler, çocukların kişisel gelişimini olumsuz etkilemeden doğru davranışlarına karşılık küçük ödüller olarak tercih edilebilir. Galt reusable sticker book dinosaurs yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi ve kullanım çeşitleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyatlarla Trendyol’da bulabilirsiniz.