Gabrini Mat Kalem Ruj - Matte Lipstick Crayon 08

50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gabrini Mat Kalem Ruj - Matte Lipstick Crayon 08

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gabrini Satıcı Ünvanı: GABRİNİ KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388156014900001 Vergi Kimlik Numarası: 3881560149
    Bu ürün Gabrini tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dudağınızdaağırlık yapmaz. Yokmuş gibi his bırakır. Dudakçizgisini takip ederek mükemmel bir uygulama yapılmasını kolaylaştırır. GabriniCrayon Mat sırrını ortaya çıkarıyor: Renk etkisi: eşit ve uzun süre kalıcı bir makyaj sonucu için ultra ince, yüksekkonsantrasyonlu pigmentler. 24 yoğun renk. Mat: ultra ince yoğun pigmentlerle birleştirilmiş yumuşak odaklı mikrokürelermat ama aydınlık bir bitiş sağlar. Nemlendirme ve konfor: Karita yağı ve jojoba yağı türevi karışımı dudaklarınemlendirmeye yardımcı olur ve anında yumuşatır. Hafif, esnek ve konforsağlayan bir formül. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Gabrini Mat Ruj Matte Lipstick Crayon

Günümüzde sosyal hayatta dış görünüm oldukça etkilidir. Bu açıdan dış görünümde birçok unsur değişkenlik gösterir. Kıyafet ve takı gibi seçeneklerin yanında özellikle kadınlar için makyaj büyük önem taşır. Gabrini mat ruj uzun süre kalıcı bir etki bırakır. Ürünün göze hoş gelen rengiyle şık kombinler oluşturabilirsiniz. Bu ürün özellikle yumuşak ve ergonomik yapısıyla dikkatleri üstüne çeker. Mat ruj, güzel görünümüyle birlikte uzun saatler boyunca tazeliğini korur. Ürün, organik bileşenlerden üretildiğinden sağlık açısından olası problemlerin önüne geçer. Dermatolojik olarak cildinizin tahrişini engeller. Gabrini matte lipstick ile sadece dudaklarınızı değil yanak, çene ve yüz hatlarınızı da öne çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda kullanım şekline göre dudaklarınızı daha kalın gösterebilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce müşteriler tarafından oluşturulan yorum ve değerlendirmelerden yararlanarak aklınızda olan seçeneği tercih edebilirsiniz.

  • Uzun süren etki
  • Göze çarpan şık renk
  • Cilt için uygun

Gabrini Mat Rujun Beğenilen Özellikleri

Gabrini Mat Rujun Beğenilen Özellikleri

Gabrini matte lipstick crayon ile makyajınızı kendinize göre detaylandırabilirsiniz. Organik yapısıyla birlikte bu mat ruj, cildiniz için sağlıklı olanı size sunar. Mat rengi ile birçok farklı kombinde birlikte kullanılabilir. Özellikle soluk renklerle birlikte göze çarpan şık bir görünüm elde edilir. Gabrini matte lipstick crayon 08 modelinde bulunan pratik tasarım sayesinde ürünü yanınızda taşımanız oldukça kolaydır. 29 ml'lik boyutuyla kaplayacağı alan azalmıştır. Böylece ürünü sırt çantanızda veya makyaj çantanızda kolaylıkla bulundurabilirsiniz. Dudak kalınlığı, saç ve göz rengi de bu koşullarda seçiminizi yaparken sizi etkiler. Ürünün mat rengiyle birlikte opsiyonları elinizde tutarak stilinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce pürüzsüz bir görünüm için dudağın nemlendirilmesi gerekir. Gabrini’nin özel içeriği sayesinde ruj uzun saatler boyunca etkisini kaybetmez.

Avantajlı Gabrini Mat Ruj Matte Lipstick Fiyatları

Avantajlı Gabrini Mat Ruj Matte Lipstick Fiyatları

Cilt alt tonu, seçim yapılırken göz ardı edilebilecek unsurlardan biri değildir. Ruj renginin ve cilt alt ton renginin uyum içerisinde olması önemlidir. Koyu ve açık renklerin rujla kombin olarak bütünleşmesi için renk uyumu gereklidir. Gabrini mat ruj matte lipstick crayon bu unsurları daha kolay bir şekilde uygulamanıza olanak sağlar. İçerisindeki organik bileşikler ile kullanım ömrü de orantılı şekilde uzatılır. Ebatlarının normale göre biraz daha ufak olması nedeniyle kolayca saklanabilir. Böylece, bulunduğunuz ortamda rahatlıkla rujunuzu yenileyebilirsiniz. Ürünün kalıcı özelliği sayesinde aktif ve hareketli bir gün içerisinde rujunuzun matlığını ortaya çıkarabilirsiniz. Gabrini mat ruj matte lipstick crayon fiyatları ürünün boyutu ve ebatına göre belirlenir. Avantajlı fiyatlarıyla birçok müşterinin oluşturduğu deneyim havuzundan yararlanarak aklınızda bulunan ürünü seçebilirsiniz.

Kalıcı Etkisiyle Gabrini Mat Ruj Lipstick

Kalıcı Etkisiyle Gabrini Mat Ruj Lipstick

Gabrini mat ruj matte lipstick kullananlar rujun özel organik içeriği sayesinde cildin konforunu ellerinde tutarlar. Rujun içerisinde bulunan pigmentler ürünün dayanıklı olmasını ve parlaklığını sağlar. Aynı şekilde ürün içerisinde bulunan yararlı bileşenler, dudaklarınızı güneş ışınlarından gelen zararlı iyonlardan uzak tutar. Kullanım öncesi dudağın nemlendirmesi de kalıcılığı etkileyen faktörler arasındadır. Rujun özel yapısı, dudağınıza esneklik yumuşaklık katar. Aktif bir iş günü veya mesai sonrası özel davet gibi gününüzün birçok yerinde bu ürünü kullanabilirsiniz. Özel mat rengi ile yüz makyajınızı ve kıyafetlerinizi birbiriyle kombinleyerek stilinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Trendyol’da filtreleme özelliğinden ve yorumlarda bulunan müşteri deneyimlerinden yararlanarak seçimlerinizi belirleyebilirsiniz. Ürünü küçük ebatı sayesinde gittiğiniz yere taşıyabilir, her yerde anında rujunuzu yenileyebilirsiniz. Gabrini mat ruj matte lipstick crayon yorumlarından yola çıkarak daha önce kullanan müşterilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.