G-Homa İç Mekan Gözetleme Kamerası, Hareket Algılamalı 360 Derece WiFi İç Mekan Gözetleme Kamerası

6.099 TL

Ürün Bilgileri

G-Homa İç Mekan Gözetleme Kamerası, Hareket Algılamalı 360 Derece WiFi İç Mekan Gözetleme Kamerası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2K HD video çözünürlüğü, gece görüşü ve 360° kapsama - G-Homa iç mekan gözetleme kamerası, size gece ve gündüz 2K FHD renkli görüntü kalitesi sunan gelişmiş bir 3MP renk sensörüyle donatılmıştır, böylece her şeyi net bir şekilde görebilirsiniz. WiFi kamera hem kızılötesi hem de renkli gece görüşünü destekler. 33 feet'e kadar izleme mesafesi. 355° yatay ve 90° dikey dönüş aralığı ve dijital yakınlaştırma ile istediğiniz tüm köşeleri 360° görünümle izleyebilirsiniz.
  • Gelişmiş hareket algılama ve siren alarmı ve akıllı izleme - Geliştirilmiş AI algoritması ile, içerideki bu kamera gözetimi, insanları ve diğer nesneleri doğru bir şekilde ayırt edebilir ve hareketi algıladığında size gerçek zamanlı uyarılar göndererek sinir bozucu yanlış alarmları azaltır. Hareket sensörüne sahip köpek kamerası, evcil hayvanlarınızın/bebeklerinizin aktivitelerini otomatik olarak takip eder, böylece hiçbir anı kaçırmaz ve önemli çekimler yapmazsınız.
  • İki yönlü ses ve ses algılama ve özelleştirilmiş algılama aralığı - İki yönlü konuşma işleviyle, ailenizle ve evcil hayvanlarınızla ne zaman ve nerede olursa olsun net ve anında iletişim kurabilirsiniz. Bebek çığlıkları, köpek havlamaları veya diğer alışılmadık derecede yüksek desibel sesleri algılandığında, iç mekan kamerası telefonunuza anında bir uyarı gönderir. Kamera, önemli konulara odaklanabilmeniz için özel gözetim alanları oluşturmak üzere çizim alanlarını destekler.
  • Alexa ve Bulut/SD Kart Depolama ve Gizlilik Modu ile uyumlu - Alexa'dan kamerayla mutfağınızı veya oturma odanızı göstermesini isteyebilirsiniz. Bu kamerayla videoları bir mikro SD kartta (128 GB'a kadar, dahil değildir) depolayabilir veya Ömür Boyu 3 günlük ücretsiz bulut depolamayı kullanabilirsiniz. Akıllı telefonunuzdaki kamera merceğini tek bir tuşa dokunarak gizlemenize olanak tanıyan "Gizlilik Modu" işleviyle gizliliğinizi koruyun.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver