Fyc 1063 Saç Sakal Traş Ense Kesme Makinesi Berber Ve Kuaföre Makinası

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fyc 1063 Saç Sakal Traş Ense Kesme Makinesi Berber Ve Kuaföre Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hopsendee Satıcı Ünvanı: ABDULLAH ALİCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0530078121
    Bu ürün Hopsendee tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FYC RF-666 TIRAŞ MAKİNESİ Çok sessiz ve güçlü motor Ayarlanabilir bıçak uzunluğu İnceltme fonksiyonu AC 230V/ 50Hz / 10W Aksesuarlar: Farkı boyutlarda kesme tarakları Koruyucu başlık Temizlik fırçası Bakım yağı

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablolu
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Fyc Saç Sakal Tıraş Makinası Kesme Makinesi

Hoş bir görünüme sahip olmak için hem kadınların hem de erkeklerin düzenli olarak bakım yapması gerekmektedir. Erkekler saç ve sakal tıraşı olarak çok daha temiz ve bakımlı bir görünüm elde edebilirler. Bu görünüm kişilerin sosyal hayatını da iş yaşamını da olumlu etkiler. Fakat her zaman kuaföre gidecek vakit ve imkân bulmak mümkün olmayabilir. Bunun için siz de Fyc traş makinesini tercih edebilir ve evinizde kendi saç ve sakal bakımınızı yapabilirsiniz.

  • Fyc traş makinesi saç ve sakal kesmek ve şekil vermek için tasarlanmıştır.
  • Fyc saç traş makinesi kablolu olduğu için şarjının bitmesi gibi durumlarla karşılaşmadan uzun süre boyunca kullanılabilir.
  • Setin içerisinde birbirinden farklı kesme tarakları, temizlik fırçası, bakım yağı ve koruyucu başlık bulunmaktadır.

Fyc Saç Sakal Traş Makinesinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Saç Sakal Tıraş Makinası Kesme Makinesi

İstediğiniz her yerde pratik bir şekilde saç sakal traşı olmanızı sağlayacak olan Fyc saç sakal traş makinesi sahip olduğu gelişmiş özellikler ile dikkat çekmektedir. Tam bir fiyat performans ürünü olan bu kullanışlı cihaz her bütçeye hitap eder. Güçlü bir motora sahip olan ürün çok uzun bir süre boyunca yüksek performans ile çalışır.Kablolu kullanıldığı için traş sırasında şarjının bitmesi veya bu nedenle beklemek gibi sorunlar ile karşılaşmazsınız. Siz ne zaman isterseniz ürün hizmetinizdedir. 230 V güçle çalışan ürün son derece sessiz bir kullanıma sahip olduğu için rahatsızlık vermez. Kutu içerisinde 3 adet kesme tarağı, temizlik fırçası, koruyucu başlık ve bir tane de bakım yağı bulunur. Bu ürün ile saç, sakal, göğüs, koltuk altı gibi bölgelere istediğiniz gibi şekil verebilirsiniz.

Fyc Saç Sakal Traş Makinesi Kullanışlı mıdır?

Saç Sakal Tıraş Makinası Kesme Makinesi

Fyc traş makinesi son derece kullanışlı olan tasarımı ile kullanıcılardan tam not almayı başaran bir üründür. Uygun fiyatının yanı sıra kullanıcılarına birçok gelişmiş özellik sunar. Fyc traş makinesi kullanımı da oldukça pratiktir. Açma kapama düğmesi ile açılarak kolay bir şekilde kullanılabilir. Yüksek verim ve performans sağlaması için üretilen bu ürün doğru şekilde bakıldığında ve temizlendiğinde seneler boyunca kullanılabilmektedir. Keskin bıçakları paslanmaz çelikten üretildiği için körelme ve paslanma gibi sorunlar meydana gelmez. Fakat cihaz kablolu olduğu için doğrudan su ile temas ettirmemek gerekmektedir. Ürünü daha uzun süre ve sorunsuz olarak kullanmak için bir bez ile temizlemeniz tavsiye edilir. Ayrıca ürünün kablosunun kırılmaması veya bozulmaması için de kullanım sonrasında kabloyu cihazın etrafına sarmamanız önerilmektedir.

Fyc Saç Sakal Traş Makinesi Kaliteli midir?

Saç Sakal Tıraş Makinası Kesme Makinesi

Fyc traş makinesi kalitesi ile kullanıcılarını memnun eden fonksiyonel bir üründür. Daha önce satın almış ve kullanmış kişiler tarafından yapılan Fyc traş makinesi yorumları ürünün üstün kalitesi hakkında bilgi vermektedir. Fyc traş makinesi saçınızı, sakalınızı veya vücudunuzda bulunan diğer kılları kontrollü ve güvenli bir şekilde kesmenizi sağlar. Kolay bir tutuş sunan ürün elinize tam oturur ve kullanım sırasında kaymaz. Başlıklar pratik bir şekilde takılıp çıkarılabilir. Ayrıca bıçak kalınlığı da kolayca ayarlanabilir. Tüm bu özelliklerin yanı sıra Fyc traş makinesi fiyatlarıyla da kullanıcıları memnun eder. Bütçe dostu olan bu kaliteli ürün her erkeğin sahip olması gereken bir cihazdır. Siz de bu ürünü güvenli bir şekilde satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Ödemenizi tamamladıktan sonra ürünleriniz sağlam bir şekilde paketlenir ve kargoya teslim edilir. Ürünleri en kısa süre içerisinde belirttiğiniz adresten teslim alabilirsiniz. Eğer üründen memnun kalmazsanız iade imkânından faydalanabilirsiniz.