hurricane fur wizard Kedi & Köpekler Için Tüy Alıcı 7 Cm

149,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

hurricane fur wizard Kedi & Köpekler Için Tüy Alıcı 7 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKS KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SELMAN AKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0370690749
    Bu ürün AKS KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüy Kıl Toplayıcı Tarak Toplama Tarağı Kedi Köpek Fur Wizard 2 Li Set
Geri Bildirim Ver

Furwizard Kedi Köpek Tüy Kıl Toplama Tarağı Kedi 2'li Set

Evde kedi köpek gibi evcil hayvan besleyen hayvan severlerin tüy problemini ortadan kaldırmak için üretilen Fur Wizard tüy toplayıcı sayesinde koltuk, kanepe, halı ve kıyafetlerdeki kılları toplamak oldukça basittir. Fur Wizard tüy toplama aparatı fırçası ile kedi köpek kıllarının yanında kıyafetlerde bulunan tozları da rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Birçok defa kullanılabilen uzun ömürlü bir üründür. Hurricane Fur Wizard 2’li set halinde satılır. Bir tanesi koltuk, halı gibi geniş alanlar içindir. Diğeri ise cep boyu ile kıyafet gibi dar alan temizliğinde kullanılır. Kullanışlı yapısı sayesinde kanepe, kilim ve kıyafetlerde birikmiş olan kıl ve tozları dakikalar içerisinde temizler. Fırçasında bulunan özel dokusu sayesinde yere dökülen kıllar, koltuğa yapışan tüyler fırçaya kolay bir şekilde yapışır, böylece etrafa dağılmaz.

  • Kolay temizlik
  • Hijyenik ortam
  • Kullanışlı yapı

Fur Wizard Kedi Köpek Tüy Toplama Tarak Seti Özellikleri

Fur Wizard Kedi Köpek Tüy Toplama Tarak Seti Özellikleri

Evcil hayvanların kılları sürekli dökülür. Bu nedenle FurWizard tüy kıl toplayıcı tarak hayvan severlerin işlerini kolaylaştırmak için üretilir. Kullanımı pratik olan bu ürünün, evcil hayvan olan her evde bulunması gerekir. Paket içerisinde 2 farklı ölçüde ürün bulunur. Birisi evde kullanım için 32 cm boyunda ve 7.5 cm genişliğindedir. Diğer ürün ise seyahatlerde çantanızda veya cebinizde taşımanız için 14 cm boyunda ve 6 cm eninde küçük boyutları olan bir üründür. Ürün çift taraflı kullanım kolaylığı sağlar. Yüzeyi geniş olduğu için hızlı bir şekilde kıllar toplanır ve size zaman kazandırır. Fırça temizleme standı sayesinde fırça üzerinde bulunan kıllar haznede birikir. Fur Wizard tüy ve toz toplayıcı fırça seti sayesinde kanepe, kilim, kıyafet gibi yüzeylerde bulunan tozlar rahat bir şekilde temizlenir.

Fur Wizard Kedi Köpek Tüy Kıl Toplama Tarak Seti Kullanımı

Fur Wizard Kedi Köpek Tüy Kıl Toplama Tarak Seti Kullanımı

Halıya dökülen kıllar, koltuğa yapışan tüyler kedi, köpek gibi evcil hayvan besleyen hayvan severler için oldukça büyük bir sorun teşkil eder. Wizard tüy toplayıcı bu problemi ortadan kaldırmaya yarayan oldukça kullanışlı bir üründür. Koltukların, halıların üzerine dökülen tozları toplamak için fırça haznesinden çıkarılır. Hurricane Fur Wizard tüy toplama tarağı tüylerin biriktiği alan üzerinde gezdirilerek tüm yüzeydeki kılları ve tozları haznesine biriktirir. Zemine yapışan yapısı sayesinde yüzeyde bulunan kılların hepsini toplar. Fırçayı birkaç kez özel temizlik haznesine sokup çıkardığınızda üzerinde bulunan kıllar hazne içinde birikir. Bu sayede elinizi bile değdirmeden koltuk, halı veya kıyafet gibi alanlardaki kıl ve tozları toplayabilirsiniz. Hazne dolduğunda arkasında bulunan kapağı açıp çöpe boşaltabilir, tekrar kullanım için ürünü hazır hale getirmeniz mümkün olur. Hazneyi düzenli olarak temizleyerek ihtiyacınız olan her an ürünü kullanabilirsiniz.

Fur Wizard Kedi Köpek Tüy Kıl Toplayıcı Tarak Seti Fiyatı

Fur Wizard Kedi Köpek Tüy Kıl Toplayıcı Tarak Seti Fiyatı

Hayvanların kıl sorununu ortadan kaldıracak olan Fur Wizard tüy toplama kolay ve kullanışlı yapısı ile tercih edilir. Sette bulunan büyük boy aparat geniş yüzeyi sayesinde pratik kullanım sunar. İstediğiniz yüzeyi kısa sürede temizlemenizi sağlar. Böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz. Halı, koltuk gibi yüzeylerin üzerindeki kılların temizlenmesinin yanında kıyafetlerde olan tüylerin ve tozlarında giderilmesine yardımcı olan bir üründür. Seyahat boyu yanınızda taşıyabileceğiniz ölçüdedir. Bu sayede her an yanınızda bulundurabilirsiniz. Ürünün farklı ebatlarda olan parçaları ekstra bir tarağa ihtiyaç duymadan kıl ve tüyleri temizlemenizi mümkün kılar. Fur Wizard tarağı kullananlar pratik yapısı sayesinde halı ve koltuk silme problemini ortadan kaldırdığını dile getirir. Müşteriler tarafından yapılan Fur Wizard tüy toplayıcı yorumları, özellikleri ve fiyat bilgisi için Trendyol’a göz atabilirsiniz. İncelediğiniz ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz.