funworld Snazaroo Yüz Ve Vücut Boyası Su Bazlı

490 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

funworld Snazaroo Yüz Ve Vücut Boyası Su Bazlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Funworld Satıcı Ünvanı: ÖZTÜRKLER ANİMASYON MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0716050191200001 Vergi Kimlik Numarası: 7160501912
    Bu ürün Funworld tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Snazaroo Yüz ve Vücut Boyası Su Bazlı 3 Yaş ve Üzeri İçin Kullanıma Uygundur Ürün Gramajı 18,8gr İçeriği Su Bazlıdır 50 Adet Tam Yüz Boyar Snazaroo'nun yüz boyama ürünleri yelpazesi ile renk, eğlence ve ilham dünyasına girin. Snazaroo yüz boyaları, cilde karşı nazik ve kokusuz olarak özel olarak formüle edilmiştir. Yüz boyama, iyi görünmek ve eğlenmekle ilgilidir. Snazaroo yüz boyaları çok çeşitli canlı renkler sunar. Kolay kullanım ve çabuk kuruma sağlar. Böylece bir tasarımı 5 dakikadan daha kısasürede kolayca tamamlayabilirsiniz! Snazaroo klasik renkleri kolay çıkarılan fantastik, canlı renklerdir. Snazaroo su bazlı makyaj nemli bir süngerle uygulanır veya daha ince detaylar için bir fırça ile uygulanır. Renklerin karışmasını istemiyorsanız, devam etmeden önce ilk katın kurumasını bekleyin. Makyajı çok kalın veya çok fazla katman halinde uygularsanız, bir çatlama etkisi elde edersiniz.Fırçalarınızı duruladığınız suyu düzenli olarak değiştirin, tercihen iki sukabı ile çalışın: biri aydınlık ve diğeri koyu gölgeler için. Güvenlik Bilgileri: Yetişkin Denetimi altında kullanın. Yalnızca harici kullanım içindir. Güneş ışığından uzak tutun. Orijinal ambalajında saklayın, kapağı açık olarak temizleyin ve kurulayın. Kırık veya iltihaplı cilde uygulamayın. Sabun ve su ile yıkayınız. 3 yaşın altındaki çocuklar için uygun değildir. Göz ve dudaklarla temasından kaçının. Firmamız Snazaroo Makyaj Malzemelerinin 1996 Yılından Buyana Türkiye Distribütörüdür Firmamızdaki Yüz Boyaları TC Sağlık Bakanlığının 5324 Sayılı Kozmetik Kanunu ve Yönetmeliğine Göre İthal Edilmiştir ÜRÜNLERİMİZ SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLIDIR !

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver