Fujin Punisher Maket Balık Pn105sw 115 Skeleton Red Head

249 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fujin Punisher Maket Balık Pn105sw 115 Skeleton Red Head

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztürk Av Malzemeleri Satıcı Ünvanı: BAKİ ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7100042851
    Bu ürün Öztürk Av Malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Açıklama Fujin Punisher Maket balığı, sığ suların vazgeçilmez avcısı olmak için tasarlandı. Eş değer maket balıkların tüm sığ ve kayalık sularda, ya da yüksek akıntılı kumluk içindir benzersiz gaga yapısı ve maksimum 30 cm. Balık aranabilir ve ani ataklarda sarıma devam edilebilir.İğneleri oldukça keskin ve nikel kaplamadır. Balık avcısının kesinlikle takım çantasında bulundurması gerekir. Spin Avcılığında sığ su silahı olarak sizi her zaman tatmin edecek. İçerisinde ki özel atış sistemi sayesinde uzun mesafe atışları mevcuttur. Kullanım Alanları Kullanım Alanları Spin avcılığında yapılabilmektedir. Maksimum 30 cm derinliğe sahiptir, bu bulacaksınız sığ sularda harika avlara imza atmaktadır. -Kofana avcılığı -Lüfer Avcılığı -Levrek Avcılığı Ürün Bilgileri Bilgi Yüzen / Batan Seçimi : Yüzen (Yüzen) Dalma Mesafesi (Genel) : Maksimum 30 cm Dalma Mesafesi Minimum : 0 cm Ağırlık Aralığı : 16 gr Boy Aralığı : 10.5 cm. Kullanım Türü : Sıkma (At-Çek)

Ürün Özellikleri

  • Set 2'li
  • Ağırlık 400 gr ve altı
Geri Bildirim Ver