Fujifilm Instax Mini 20'li Film

544 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini 20'li Film

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Instax Dünyası Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Instax Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnstax 20'li film, tüm mini fotoğraf makineleri için uygundur. Ayrıca Share SP-2 İnstax ve mini link 2 yazıcı içinde kullanılır.
  • Fujifilm İnstax mini 20'li film boyutu 46x62 mm şeklindedir. Bu sayede çanta ve cüzdana kolaylıkla sığar.
  • İnstax mini 20'li film özel kartuş detayına sahiptir. Kartuşu takması ve kullanması oldukça kolaydır.
  • 20'li film doğal cilt tonu, keskin, net ve canlı renkli fotoğraf verir. Bu sayede doğal güzellikleri ön plana çıkartır.
  • Fujifilm İnstax
  • mini 25, mini 7C, mini 7, mini 8, mini +, mini 11, mini 12, mini 70, mini 50 S ve Mini Neo Classic makineler ile uyumluluk sergiler.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
  • Tip Fotoğraf Kağıtları
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fujifilm Intax Mini 20'li Film ile Unutulmaz Anlar

Tüm Instax mini çeşitleri ile uyumlu olan Instax 20'li film pratik kullanıma imkan sağlar. Fotoğraf makinelerinin özelliklerinin yanı sıra bu makineler için kullanılan filmler de oldukça önemli görülür. Bunun nedeni ise kaliteli fotoğraflar için filmlerin oldukça önemli olmasıdır. Instax mini modelleri de filmler ile kullanılır ve birden fazla Instax mini modeli bulunur ancak Instax mini 20'li film tüm çeşitler ile uyumludur. Fujifilm Instax mini 7S, 8, 9, 25, 90 neo classic ve 70 gibi birden fazla fotoğraf makinesi ile kullanılabilir. Kompakt tasarımı, kompakt özelliklere sahip fotoğraf makineleri için üretilmiştir. Küçük boyutlara sahip olmasına rağmen net ve görünüm kalitesi yüksek fotoğrafların elde edilmesini sağlar. Bunun yanı sıra birden fazla özelliği de tercih edilmesine ve kullanılmasına neden olur.

  • Kompakt Tasarım
  • Yüksek Kalite
  • Farklı Modeller ile Kullanım

Fujifilm Instax Mini 20'li Film Özellikleri

Fujifilm Instax mini 20'li film içeriği ile özelliklerine dikkat edilir. 20 adet mini filmden oluşan bu ürün ile pek çok anın yakalanması ve somut hale getirilmesi mümkün hale gelir. Fujifilm Instax fotoğraf makinelerini taşımak da bu makinelerin filmlerini saklamak da oldukça kolaydır. Kompakt özellikleri tüm çekimlere imkan verir. Profesyonel çekim kalitesine sahip olması ve kısa sürede somut fotoğraflar elde edebilmek oldukça önemlidir. Sizler de keyifli anlarınızı yakalamak, bu anları ölümsüz kılmak ve bunu yakınlarınız ile anında paylaşabilmek için Fujifilm Instax mini 20'li film tercih edebilirsiniz. Bu avantajlarının yanı sıra kaliteli fotoğraflamalara da imkan tanıdığı unutulmamalıdır. Filmlerin ortalama bir renge sahip olması uzun çalışmalar sonucunda ortaya çıkarılmış ve kullanılmaya başlanmıştır. Bu durum çok önemli görülmese de elde edeceğiniz sonuçlar üzerinde etkilidir. Fotoğraf filmi seçimi yaparken boyut ve kalite en önemli özellikler arasında yer alır. Instax mini 20’li film 54x86 film boyuna sahiptir. Resim boyutu özelliği ise 46x62 olarak öne çıkar. Bu özelliklere de dikkat edilir. Resim boyutları seçiminiz üzerinde etkili olabilir.

Fujifilm Instax Mini 20'li Film Kullanım Kolaylığı

Fujifilm Instax mini 20'li film kullanımı oldukça basit olarak görülür. Instax mini kullanımı hakkında bilgi sahibi olan herkesin bu filmleri kolaylıkla kullanabilmesi mümkündür. Bilgi sahibi değil iseniz de kullanım kılavuzunu dikkatli bir şekilde okuyarak kısa süre içerisinde kullanımını kavrayabilirsiniz. Kılavuzda gerekli yönlendirmeler yer alır. Bu yönlendirmelere ve dikkat edilmesi gerekenlere önem verildikten sonra pratik kullanımını deneyimlemeniz ve keyfini çıkarabilmeniz mümkündür. 20’li film FOTSN00005c tüm beklentileri karşılayarak vazgeçilmez ürünler arasına dahil olmuştur. Başka modellerde ve özelliklerde film bulunabilse de Fujifilm Instax mini fotoğraf makineleri için en uygun film çeşidi budur. Bu duruma dikkat edilerek de seçim yapılması önemlidir.

Fujifilm Instax Mini 20'li Film Fiyatları

Fujifilm Instax mini 20'li film kullanımı ve özellikleri oldukça önemlidir ancak bu konunun dışında ürün yorumları gibi konulara da önem verilir. Özellikle ürünleri daha önce deneyimlememiş kişiler için bu unsurlar önemlidir çünkü özelliklerin kanıtı olarak görülebilir. Instax mini 20’li film, canlı renk ve netlik gibi üstün özellikleri ile kullanıcılar ile buluşur. Kullanıcı deneyimlerinde de bu özelliklerden bahsedildiği görülür. Sizler de Fujifilm Instax mini film satın almak istiyorsanız ürünü inceleyebilirsiniz. Buna ek olarak Fujifilm Instax mini 20'li film yorumları ile incelemelerinizi detaylandırabilirsiniz. Trendyol'da yer alan ıntax20fılm kodlu bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.