Fujifilm Instax Mini 10x5 50'li Film

1.679 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.679 TL

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini 10x5 50'li Film

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Instax Mini 10x5 50'li Film Instax mini film, tüm instax mini fotoğraf makineleri, instax mini link yazıcı ve Share SP-2 instax yazıcı için kullanabilirsin. Instax mini film çeşitleri bir kredi kartı ile aynı ebatlardadır ve çantana, cüzdanına kolayca sığabilecek şekilde tasarlanmıştır. Özel kartuşunun içinde gelir ve takması oldukça basittir. Tüm instax filmleri gibi instax mini filmleri de capcanlı renklere sahip, keskin, net ve doğal cilt tonları ile natürel güzelliği ortaya çıkartan fotoğraflar elde etmeni sağlar. Setin içinde 5 adet 10’lu instax mini film yer almaktadır. Instax Mini Film Takma & Değiştirme Instax mini film takma için öncelikle paketten çıkan kılavuzu detaylıca okuman gerek. Filmin üzerindeki sarı nokta ile fotoğraf makinenin içinde gördüğün sarı noktayı birbirine eşleşecek şekilde takarak kapağı kapatabilirsin. Makinene film taktıktan sonra deklanşöre 1 kere basarak filmin koruyucu kapağını çıkartmalısın. Her instax mini film değiştirme işlemi tekrar edecek. Her film değiştirme sonrası aynı işlemi yapman gerek. 10 poz bitene kadar makinenin film yuvasını kesinlikle açmaman gerekir. Aksi takdirde kalan tüm filmlerin yanar ve çekilen görüntüler sade beyaz bir kâğıt olarak çıkar. Kalan film adedini fotoğraf makinenin film sayacından takip edebilirsin. Fujifilm Instax Mini Film’in Uyumlu Olduğu Ürünler Fujifilm Instax Mini 11 Fujifilm Instax Mini 9 Fujifilm Instax Mini 8 Fujifilm Instax Mini 25 Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic Fujifilm Instax Mini 70 Fujifilm Instax Mini Link Yazıcı Fujifilm Instax Share SP-1 Yazıcı Fujifilm Instax Share SP-2 Yazıcı Fujifilm Instax Minion Fujifilm Instax Hello Kitty Instax Mini Film Özellikleri Film boyutu: 54 (W) x 86 (H) mm Resim boyutu: 46 (W) x 62 (H) mm Baskı sayısı: Her pakette 10 film Garanti Süresi Instax mini film, 2 yıl Fujifilm Türkiye garantisi kapsamındadır. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver