Frozen Kız Çocuk Echo Believe In Journey Beslenme Çantası

70,11 TL

Ürün Bilgileri

Frozen Kız Çocuk Echo Believe In Journey Beslenme Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECANTA Satıcı Ünvanı: EÇANTA DİJİTAL PERAKENDECİLİK VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324109455800001 Vergi Kimlik Numarası: 3241094558
    Bu ürün ECANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fermuarlı geniş ana bölmeAyarlanabilir omuz askısıMalzeme: PolyesterMasallara İnanAnaokulundan, ilk okul son sınıfa kadar istisnasız her kız çocuğunun en sevgili hayal kahramanı Elsa, Frozen Echo Believe In The Journey Beslenme Çantası ile artık evindeki küçük hanımın da bir tanesi.Sonbaharın en tatlı tonu olan bordo renkli ana gövdesinin ön yüzünde bulunan rugan görünümlü ve birinci kalite baskı tekniği kullanılarak hazırlanan dev boy Elsa ve sonbahar yaprakları deseni ile kızının rüyalarını süsleyen bu beslenme çantası sayesinde, okuldaki öğün saatlerinin en heveslisi, yiyeceklerinin tamamını bitireni elbette ki o olacak.Ayarlanabilir omuz askısı, çift yönlü açılabilen fermuarı, kar tanesi ikonu ile süslenen silikon fermuar kulpları ile son derece kolay bir kullanıma sahip olan beslenme çantası ideal ölçüleri ile beslenme çantası olarak kullanıldığında içine matara ve yiyecek kutusunu rahatlıkla alabilecek kapasitede tasarlandı Bazen bir kurs çantası, bazen bir aktivite çantası bazen de evcilik oyunlarına eşlik eden bir anne çantasına kolayca dönüşebilen bu eşsiz çanta ile oldukça çoklu bir kullanıma sahip olabilirsin. Frozen serisine ait pek çok ürün gibi Echo Belive in Journey Beslenme Çantası da seçkin satış sitelerinden olan adresinde küçük kızını sevindirmeyi bekliyor. Haydi sen de masallara inan ve bu kuzeyli güzelin çağrısına kulak ver !

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver