Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Aloe Veralı 1.8 L

325,95 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Aloe Veralı 1.8 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu üründen en fazla 10 Kg veya 10 L sipariş verilebilir. 10 Kg veya 10 L üzerindeki siparişleri Migros Ticaret A.Ş iptal etme hakkını saklı tutar. Tüm kumaşlar için 20°- 95°C arasında yüksek yıkama gücü sağlar. Aloe vera içeren formülü ile cildi korumaya yardımcı olur. Cilt dostu özel kokusuyla alerji riskini engeller. “Cilt Dostu” – Hipoalerjenik ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Alerji sahibi bireylerin kullanımına ve hassas ciltlere uygundur. Vegandır, hayvansal kaynaklı hammaddeler içermez. Ecolabel sertifikasına sahiptir. Çevre ve insan sağlığına duyarlıdır. Mikroplastik içermez.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Özel Formül Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Sizlerle

Frosch aloe veralı sıvı çamaşır deterjanı geliştirdikleri formülasyon ile çamaşırların dokusundan ödün vermeden en inatçı lekelerde bile derinlemesine temizlik ve hijyen sağlar. Kısa programlarda dahi etkili olan ve yüksek kaliteli içeriği ile inatçı lekeleri kolayca çıkarabilen Frosch sıvı çamaşır deterjanı, düşük sıcaklıklarda bile iyi performans gösterir. Temizlemenin yanı sıra tam hijyen sağlamak için çamaşırlardaki mikroorganizmaları yok eder. Çim, vişne ve kahve lekeleri gibi en inatçı lekelerin yanı sıra diğer lekeleri de kolayca çıkarır. Ayrıca çamaşırlarda sıvı şeklinde kalıntı bırakmaz. Daha verimli ve etkili çamaşır yıkama sonuçları için çamaşır etiketindeki talimatlara göre yıkamanız önemlidir. Bu sayede kanıtlanmış kalite geçmişine sahip markanın Frosch aloe veralı sıvı çamaşır deterjanı 1.8 lt seçeneğiyle mükemmel yıkamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Etkileyici Kokulu
  • Tertemiz Çamaşır Garantisi
  • Uzun Süreli Kullanım

Ferah Kokulu Frosch Aloe Veralı Sıvı Çamaşır Deterjanı

Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Aloe Veralı 1.8 lt 30539722 eşsiz kokusu ve tertemiz çamaşırları garanti etmesi ile ön plana çıkmaktadır. Bunun yanı sıra çamaşırların üzerinde çamaşır kalıntısı bırakmayan ve çamaşırın kumaşını yıpratmayan özelliklere sahiptir. Bu sayede çamaşırlar uzun yıllar ilk günkü kalitesinde kalır. Hem yünlü giysiler hem de ipek giysiler için uygun olan Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Aloe Veralı 1.8 lt aynı zamanda beyaz ve renkli giysiler için de kullanılabilir. Bu açıdan çok yönlü bir kullanım sunarak ekonomik bir çözüm ile karşınıza çıkar. Etkileyici kokusu ile uzun sürekli ferahlık sağlayan bu ürün, ayrıca kullanım kolaylığı sağlaması ile de öne çıkar. Ürünü satın almadan önce ise Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Aloe Veralı 1.8 lt yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı ile Tertemiz Çamaşırlar

Frosch aloe veralı sıvı çamaşır deterjanı, kullanım kolaylığı açısından tamamen farklı olan konforlu bir çamaşır yıkama deneyimi yaratır. Bu deterjanları çamaşır makinesine koymak da çok kolaydır. Diğer bir avantajı ise yapısı gereği çamaşırlara çok daha derin ve daha iyi nüfuz etmesidir. Bu durum kullanıcılar için yüksek bir talep oluşturmaktadır. Ayrıca kullanıcılar uzun süreli kullanım için bu tür deterjanları da tercih edebilirler. Bu sayede bütün çamaşırlarınızı tek bir deterjan ile yıkayabilirsiniz. Ayrıca ürün, çamaşırların rengini korumak için özel formüle edilmiş bir şekilde karşınıza çıkar. Beyazlık etkisini koruyan bu deterjan sayesinde hiç olmadığı kadar beyaz çamaşırlara sahip olabilirsiniz. Bunun için ise Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Aloe Veralı 1.8 lt satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.

Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Özellikleri ve Fiyatları

Frosch aloe veralı sıvı deterjanlar kiri derinlemesine temizler ve giysilerdeki kiri çıkarmak için suya yapışır. Bu nedenle bu sıvı deterjanlar kiri çıkarmada ve bakterileri öldürmede mükemmel performans sağlar. Ayrıca aloe vera bitkisini içeren bu organik ürün, benzersiz hijyeni garanti eder. Koruyucu ve paraben içermeyen bu ürün, bu sayede çamaşırların üzerinde kalıntı bırakmaz. Buna ek olarak yıkama sonrası en doğal sonuca ulaşmanızı sağlar. Tüm kumaşlarda etkili olan bu ürün özellikle pamuk, sentetik, yün ve ipek gibi kumaş yapılarında etkin temizlik sunar. Bu sayede sizler de çeşitli alanlarda tasarruf edebilirsiniz. Ürüne ulaşmak için ise Trendyol’u ziyaret etmeniz yeterlidir. Ayrıca bu sayede Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Aloe Veralı 1.8 lt fiyatları ile ilgili de bilgi alabilirsiniz.