Freesound Fs40 Retro Music Taşınabilir Radyo

279 TL

Ürün Bilgileri

Freesound Fs40 Retro Music Taşınabilir Radyo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARCELLUS Satıcı Ünvanı: NAZLI CERAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4661573699
    Bu ürün MARCELLUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Freesound FS40 Retro Music Taşınabilir Radyo · Özel nostaljik tasarım · Bluetooth bağlantısı ile telefon üzerinden müzik dinleyebilme · Gerçek manuel frekans ayarlama · 1200 mAh dahili batarya ile kesintisiz müzik keyfi · Mükemmel radyo çekim kalitesi · 3W yüksek kaliteli hoparlör · SD/TF kart ve USB bellek üzerinden müzik çalma · Feneri sayesinde ışıldak olarak kullanılabilir...

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Freesound FS-007 FS40 Retro Music Taşınabilir Radyo

Nostaljik esintileri yaşam alanlarınıza taşıyan Freesound FS40 1200 mAh Retro Music taşınabilir siyah radyo, hem görüntüsü hem de geliştirilmiş özellikleri ile beğeni toplar. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu radyo, evinizi ve iş yerinizi süsleyen cihazlar arasında yer alır. Freesound FS40 1200 mAh Retro Music taşınabilir siyah radyo, farklı zevklere hitap eden görünümü ve işlevler ile kullanıcı beklentilerinin fazlasını karşılar. Kaliteli ve şık bir yapıya sahip olan cihaz, uzun süreli kullanımı destekler. Retro tasarımı sayesinde nostaljik ürünlerden hoşlanan kişilerin beğenisini kazanır. Siyah ve altın renginin hâkim olduğu radyo, kullanıldığı ortamda 80’ler ve 90’lar dönemini yaşatır.

  • 1200 mAh dâhilî bataryası sayesinde kesintisiz müzik keyfi
  • 3 W güç
  • Bluetooth teknolojisi aracılığıyla telefona bağlanabilir yapı

Freesound FS40 Retro Music Radyonun Özellikleri

Freesound FS40 Retro Music Radyonun Özellikleri

Freesound FS40 radyo kaliteli yapısının yanı sıra işlevsel özellikleriyle dikkat çeker. Özel olarak geliştirilen cihaz, nostaljik dönemin esintilerini taşırken aynı zamanda gelişmiş teknolojileri destekler. Gerçek manuel frekans ayarlama özelliğiyle 80 ve 90’lı yılları yaşıyormuşsunuz izlenimi verir. Bluetooth desteği ise akıllı telefondan müzik dinlemenize imkân tanır. Bunun için cep telefonunun bluetooth sekmesine tıklayarak bağlantıyı aktif hâle getirmeniz yeterli olur. Ardından radyoyu telefona bağlayarak binlerce müzik arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Freesound FS40 1200 mAh Retro Music taşınabilir siyah radyo, benzersiz çekim kalitesine sahiptir. Pek çok kanalı dinleyebileceğiniz cihaz, sevdikleriniz için hoş bir hediye alternatifi oluşturur. Nostaljik zamanlara özlem duyan kişilere bu radyoyu hediye ederek yüzlerinde hoş bir tebessüm oluşturabilirsiniz. Freesound FS40 1200 mAh Retro Music taşınabilir siyah radyonun niteliklerinden uzun süre yararlanmanız mümkündür.

Freesound FS40 Retro Music Radyonun Ses Kalitesi Nasıldır?

Freesound FS40 Retro Music Radyonun Ses Kalitesi Nasıldır?

Freesound FS40 Retro Music taşınabilir siyah radyo, markanın yüksek teknolojiye sahip tesislerinde üretilir. Her bir parçası, 90’lı yılları güncel teknolojiyle buluşturacak özelliklerde tasarlanır. Dayanıklı cihaz, düşme, kırılma ve çarpma gibi risklere karşı direnç gösterir. Uzun süreli kullanım imkânı sunarak müzik dinleme keyfinizi sürdürmenize yardımcı olur. Freesound FS40 1200 mAh Retro Music taşınabilir siyah radyo, 3 W yüksek kaliteli hoparlörlere sahiptir. Ses çıkışı oldukça güçlü olan cihaz, sesi net bir şekilde iletir. Bu sayede dinlediğiniz her içerikte net ve berrak seslere ulaşmanızı sağlar. 1200 mAh dâhilî batarya, aletin uzun süre kullanılmasını sağlayan özelliklerden biridir. Yüksek performans sunan radyo ile kesintisiz müziğin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Freesound FS40 Retro Music Taşınabilir Radyo Kullanışlı mıdır?

Freesound FS40 Retro Music Taşınabilir Radyo Kullanışlı mıdır?

Freesound FS40 1200 mAh Retro Music taşınabilir siyah radyo, nostaljik görünümü ve işlevleriyle tercih edebileceğiniz kaliteli ve kullanışlı cihazlardan bir tanesidir. Özel olarak geliştirilen radyo hem kalitesi hem de tasarımı bakımından birçok beklentiyi karşılar. Kullanılacağı alandaki diğer vintage mobilyalarla uyum sağlayan cihaz, nostaljik bir görünüme sahiptir. Fonksiyonel tuş takımı, renkleri ve anteni ile 90’lı yıllara yolculuk yapmanızı sağlar. Özel olarak geliştirilen cihaz, kaliteli bir fenere sahiptir. Işıldak olarak kullanabileceğiniz fener, cihazın ergonomik bir yapıya kavuşmasını sağlar. Karanlık ortamlarda feneri açarak ürünü yüksek performansta kullanmaya devam edebilirsiniz. SD/TF kart ve USB bellek girişine sahip radyo, farklı cihazlardaki içeriklere de ulaşmanızı sağlar. Bu sayede müzik keyfini doruklarına kadar yaşayabilirsiniz. Bu taşınabilir radyoyu dilediğiniz her yere götürmeniz mümkündür. Freesound FS40 Retro Music taşınabilir radyo yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşılabilir. Bu ürüne avantajlardan yararlanarak sahip olabilirsiniz.