Free Fire 100+10 Diamond

30,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
34,99 TL

Ürün Bilgileri

Free Fire 100+10 Diamond

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPİNLİNECOM Satıcı Ünvanı: KERİM OKYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1142576514600001 Vergi Kimlik Numarası: 6400585243
    Bu ürün EPİNLİNECOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • adrese gir.
  • Free fire ikonuna tıkla
  • Açılan ekranda oyuncu id yaz
  • Garena ppc ıkonuna tıklayıp pin kodunu yaz
  • Confirm tıkla
Geri Bildirim Ver

Free Fire 100+10 Diamond Oyunkredi1

Bilgisayar ve telefon gibi elektronik aletlerde oynanabilen oyunlar müşteriler arasında oldukça beğenilir. Oyun kredileri oyun içerisinde yer alarak ücretli olan birbirinden farklı aksesuarları alabilmenize yardımcı olur. Free Fire Diamond madenlerini toplamak oldukça kolaydır. Bu elmaslar kaplama ve karakter gibi birçok unsurun alınmasını sağlar. Türkiye’de de aktif olan bu elmasları satın aldığınızda toplamda 110 adet oyun kredisi kazanabilirsiniz. Bu sayede hesabınızı özelleştirerek kişisel bir kullanım imkanı oluşturabilirsiniz. Gerçekçi görünümü ve akıcı geçen zaman dilimi ile kaliteli vakitler geçirebilirsiniz. Oyun sizinle birlikte 50 adet oyuncudan oluşur. Kalan 49 kişiye karşı güçlü bir performans sergileyerek savaşı kazanabilirsiniz. Dilerseniz dostlarınızla takım oluşturarak diğer takımlara karşı başa baş bir mücadele verebilirsiniz. Aynı zamanda yüksek verim elde edebilirsiniz.

  • Eğlenceli vakit
  • Avantajlı paket
  • Hızlı yükleme

Free Fire 100+10 Diamond Avantajlı Paket

Free Fire 100+10 Diamond Avantajlı Paket

Oyun oynarken birçok farklı avantaja sahip olabileceğiniz için özellikle farklı malzemeler satın alırken kullanacağınız özel para birimleri olur. Free Fire 100+10 Diamond ise bu para birilerinden bir tanesidir. Kolay bir şekilde yüklenen bu elmaslar oyununuzda istediğiniz özellikleri satın alabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda ekonomik bir süreç sunar. Yüklediğiniz elmaslar sayesinde silahlarınıza kaplama satın alabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz karakteri tercih ederek turnuvalarınızda galibiyet elde edebilirsiniz. 10 dakika süren zaman diliminde 50 oyuncu ile kolaylıkla savaşabilirsiniz. 4’lü gruplar kurarak diğer takımlara karşı mücadele verebilir ve kolaylıkla bu savaşı kazanabilirsiniz. Oyun sırasında dikkatli olarak sandıklara giderken bombalardan kaçınabilir ve oyunda üstünlük elde edebilirsiniz. Siz de avantajlı pakete sahip olan bir oyun kredisi satın almak istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

Free Fire 100+10 Diamond ile Eğlenceli Oyunlar

Free Fire 100+10 Diamond ile Eğlenceli Oyunlar

Free Fire oynarken farklı parçaları almak, kutu açmak ya da birçok değişik turnuvaya katılmak için kullanacağınız bu sürümde para olarak Diamond vardır. Bu puanlar ile içinden kıyafet ya da özel silahlar çıkan kutuları açabilir, birçok özel turnuvaya katılabilirsiniz. Hem kendiniz hem de arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz bu turnuvaları oyuna özel Diamondlar ile alabilirsiniz. Bu sebeple siz de Free Fire puanlarını satın alarak takım arkadaşlarınızdan ya da rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz. Bütçenizi aşmayan ve oyun esnasında eğlenmenizi sağlayan Free Fire 100+10 Diamond fiyatı ve avantajlarını öğrenerek kolayca satın alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız turnuvalarda avantaj sağlamak isterseniz bu fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Teçhizat sandıklarını inceleyerek satın aldığınız elmaslar ile ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Eğlenceli vakit geçirebilmek için bu krediyi satın alarak oyuna canlılık katabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Free Fire 100+10 Diamond Fiyatı ve Yorumları

Her Bütçeye Uygun Free Fire 100+10 Diamond Fiyatı ve Yorumları

Free Fire oynarken kullanmak için tercih edeceğiniz Diamondları set şeklinde almak daha avantajlı olur. Bu sebeple siz de 100 puan aldığınızda ekstra 10 Diamond elde etmek isterseniz bu seti tercih edebilirsiniz. Bu sayede daha az ücret ödeyerek 110 elmasa sahip olabilirsiniz. Ayrıca bütçenize uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz bu puanların yorumlarını okuyabilirsiniz. Trendyol sayesinde kolayca ulaşabileceğiniz Free Fire 100+10 Diamond yorumları kısmı sayesinde daha önce satın alan müşterilerin fikir ve deneyimlerini okuyabilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan tüm sorulara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürünü satın alan müşteriler oyunlarına canlılık katarak istedikleri kaplamaya ve karaktere sahip olurlar. Fiyatını inceledikten sonra ürün yorumlarını okuyan müşteriler krediyi güvenle satın alırlar. Aynı zamanda hızlı yükleme imkanı elde ederler. Siz de kredinizi satın alarak hızlıca hesabınıza yükleyebilirsiniz.