Franco Mini Fotoğraf Yazıcısı, 1200 Mah Mini Termal Yazıcı Bağlantısı 1s, Fotoğraf Yazıcısı

4.900 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Franco Mini Fotoğraf Yazıcısı, 1200 Mah Mini Termal Yazıcı Bağlantısı 1s, Fotoğraf Yazıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Franco Home Satıcı Ünvanı: FRANCO TECHNOLOGY E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388177170500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881771705
    Bu ürün Franco Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clarity ?Mükemmel Netlik, Uzun Süreli Depolama? 200 dpi'den akıllı telefonunuz için bu mini yazıcı, doğrudan telefonunuzdan yeni bir görüntü ve metin yazdırma deneyimi sunar. Fotoğraf yazıcısı taşınabilir, fotoğrafı siyah beyaz olarak yazdırmak için uygun, uygulamanın temalarının çoğunu kaydedin (?pc'ye bağlanamıyor). Mini taşınabilir yazıcı Bluetooth basılı görüntüler kolayca solmaz ve anılarınızı veya önemli sorunlarınızı kaydetmek için uzun süre saklanabilir.
  • ??1S Bağlantı Hızı, Verimli Çalışma? Mini yazıcı cep telefonunuzdan fotoğraf basmak sadece 1 saniyede hızlı bir şekilde bağlanabilir (yarıçap bağlantısı: 10M). 9 mm / sn hızlı baskı, notları kopyalamak için hızlı bir şekilde izlemenize ve zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur, geleneksel el yazısına kıyasla %200 zaman tasarrufu sağlar, iş verimliliğini artırır ve öğrenme eğlencesini artırır, ebeveynler çocuklarının öğrenmesi konusunda endişelenmenize gerek yoktur.
  • ??Mürekkepsiz 1200mAh, Enerji Tasarrufu Sağlayan Mini Termal Yazıcı? dahili şarj edilebilir pil, lityum iyon, 1200mAh olan yazıcı, Kullanıma çıksanız bile, enerjinizin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek yok, tek kullanımlık pillerden daha yüksek maliyetten tamamen kaçınabilirsiniz. Akıllı telefon için yazıcı mürekkep kartuşu gerektirmez ve ardından işletme maliyetleri düşüktür, düşük gürültüyle çalışır, sizin için rahat ve huzurlu bir atmosfer yaratır.
  • ? ?Piyano için Benzersiz Tasarım, Kompakt ve Taşınabilir? Mini yazıcı telefonu, mini yazıcı kullanımındaki eğlenceyi artıran piyano versiyonunun benzersiz bir tasarımını benimser. Eski tarzdaki diğer yazıcılarla karşılaştırıldığında daha gelişmiş görünecek ve boştayken bile masaüstünüz için iyi bir dekorasyon olabilir. Aynı zamanda 8 x 7 x 6,1 cm'lik kompakt tasarımı ile seyahat veya iş gezileri için mükemmel olan cebinize veya sırt çantanıza kolayca koyabilirsiniz.
  • ? ?İlginç ve Pratik Mini Yazıcı Çok İşlevli? Bu ministampante Android/iOS ile uyumludur ve Bluetooth ile bağlanabilir. Fotoğraf, etiket, çıkartma, mesaj ve liste yazdırabilir. Şişelere notlar ve notlar yazdırmak, Web sayfalarını yazdırmak, metin tanıma OCR, fotoğraflar AR vb.İçin kullanılabilir., Gördüğünüz manzarayı kaydedin, kaydedin, tatlı sözler ve yanlış yaptığınız egzersizleri toplayın, bu da işlevleri eğlence ile birleştirir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver