Franco Masör Anti Selülit Masajı Manuel Anti Selülit 3 Pedleri Yıkanabilir

8.255 TL
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Franco Masör Anti Selülit Masajı Manuel Anti Selülit 3 Pedleri Yıkanabilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Franco Home Satıcı Ünvanı: FRANCO TECHNOLOGY E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388177170500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881771705
    Bu ürün Franco Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÜVENİ GERİ alır: İşten sonra çok mu yoruldunuz? Çok fazla yağ ve istenmeyen alan var mı? Selülit önleyici masaj, yorgunluğu gidermeye, selüliti azaltmaya ve güveni yeniden kazanmaya yardımcı olur.Spaya ekstra para ve zaman harcamadan evinizden rahatça kullanabilirsiniz.
  • ERGONOMİK SAP: Deneysel karşılaştırma yoluyla kaliteyi iyileştirmeye kararlıyız, masör JOERRES, vücut için diğer masaj cihazlarına kıyasla tutması daha rahat olan ergonomik bir tasarım benimser.
  • ÇALIŞMA PRENSİPLERİ BİLİMSEL olarak ETKİLİDİR: Vücut masajı her zaman titreşimin etkilerini üretir, baş masajı yoluyla vücudun farklı bölgelerine derin bir masaj yapar, lenfatik dolaşımı destekler ve selülit hücrelerini uyarır. Kullanım sırasında yaralanma veya rahatsızlık yok, güvenli ve etkili.
  • CİLT için 3 PED: yıkanabilir ve değiştirilebilir altı pedli bu masaj selülit önleyici bakım.Masaj yatakları pamuktan yapılmıştır, cilde naziktir, süper yumuşak ve rahattır.
  • HEYKEL yolculuğunuza başlayın: Daha hızlı ve daha iyi sonuçlar için masaj aleti selülit önleyici JOERRES kullanımı sırasında vücuda uçucu yağlar veya kremler sürmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Sadece 4-6 hafta boyunca günde 20 dakika kullanın, gözle görülür bir etki göreceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Fonksiyon Cilt Sıkılaştırıcı
Geri Bildirim Ver