FORX5 Lepidiumlu Detox

445 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FORX5 Lepidiumlu Detox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FORX5 GENEL MERKEZ Satıcı Ünvanı: ERKAN YİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9790692845
    Bu ürün FORX5 GENEL MERKEZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30 adet şaseler den oluşur
  • 30 adet şaseler den oluşur 30 adet şaseler den oluşur
Geri Bildirim Ver

FORX5 Lepidiumlu Detox

FORX5 lepidiumlu detox; bitkisel içeriği sayesinde ağız kuruluğu yaparak ve sindirim sistemini daha yoğun bir şekilde çalıştırarak zayıflamanıza yardımcı olur. Ürünün içeriğinde insan sağlığına zarar verecek herhangi bir madde bulunmaz. FORX5 detox, 30 adet saşeden oluşur. Ürün, yetişkinler tarafından her gün tüketilebilir. Limon aromalı olan bu takviye edici gıdanın her bir saşesinde 4 gram detoks tozu bulunur. FORX5 lepidiumlu detox tozu, sabah kahvaltısından önce sıcak ya da soğuk su eşliğinde tüketilmelidir. Bu ürün, düzenli bir biçimde kullanıldığı takdirde kilo vermeye yardımcı olur. Bu gıda takviyesini karnınız açken tüketerek daha fazla verim alabilirsiniz.

  • Miktar: 30 adet
  • Aroma: Limon
  • Kullanım Sıklığı: Günlük

FORX5 Lepidiumlu Detox Tozunun İçeriğinde Neler Var?

FORX5 Lepidiumlu Detox Tozunun İçeriğinde Neler Var?

FORX5 detox karışık bitki tozu; zengin bir içeriğe sahiptir. Tamamen bitkisel olan bu ürün, Türk mutfağından da aşina olabileceğiniz birçok farklı bitki kullanılarak imal edilmiştir. FORX5 detox tozunun içeriğinde; zencefil, tarçın, maydanoz sapı, portakal kabuğu ve nane gibi hoş kokulu bileşenler bulunur. Bunlara ek olarak ödem sökücü etkisi bulunan kiraz sapı, avakado yaprağı ve keten tohumu gibi bitkisel maddeler de bu ürünün içeriğinde yer alır. Bu bileşenler, vücudun su gereksinimini artırarak fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlar. Bu ürünü kullanan kişilerin günde ortalama 3-4 litre su tüketmesi önerilir. FORX5 lepidium detox; moringa, ginseng, mate ve biloba gibi faydalı bileşenleri de barındırır. Bu ürün, yetişkin bireylerin sağlıklı bir şekilde kilo verebilmesi için geliştirilmiştir. FORX5 detox karışık bitki tozu, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

FORX5 Lepidiumlu Detox Tozunu Kimler Kullanabilir?

FORX5 Lepidiumlu Detox Tozunu Kimler Kullanabilir?

FORX5 lepidiumlu detox tozu, 15 yaşından büyük bireyler tarafından kullanılabilir. Hamileler, kalp ritim bozukluğu yaşayanlar ve geçmişte ciddi bir rahatsızlık öyküsü olan bireyler bu ürünü ancak uzman bir doktora danıştıktan sonra tüketebilir. Kendinizi çok daha enerjik hissetmenizi sağlayacak olan bu takviye edici gıda, tavsiye edildiği gibi tüketilmelidir. FORX5 lepidiumlu detox tozu kahvaltıdan yaklaşık olarak yarım saat önce servise hazır hâle getirilmelidir. 1 saşe detoks bir bardak sıcak ya da soğuk suya eklenerek içilmelidir. Bu ürünü bol su ile birlikte tüketmek maksimum fayda sağlar. FORX5 lepidiumlu detox tozu; kokusu ve lezzeti ile de öne çıkar. Kendisini yorgun ve hâlsiz hisseden bireyler, güne başlamadan evvel bu ürünü afiyetle tüketebilir. FORX5 lepidiumlu detox tozunu kullanan bireylerin doz aşımı yapmaması gerekir.

FORX5 Lepidiumlu Detox Tozu Güvenilir mi?

FORX5 Lepidiumlu Detox Tozu Güvenilir mi?

FORX5 lepidiumlu detox tozu güvenilir bir üründür. Üretici firma, sektör ile ilgili ISO standartlarına entegre olmuştur. Bu ürün insan sağlığı ve çevresel duyarlılık kavramları göz önünde bulundurularak üretilir. FORX5 lepidiumlu detox tozu, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde herhangi bir sağlık problemine neden olmaz. Ürünün içerik listesini inceleyerek meydana gelebilecek olan alerjik reaksiyonların önüne geçebilirsiniz. Yüksek kalite standartları dikkate alınarak geliştirilmiş olan bu takviye edici gıdanın herhangi bir ilaç ve besin olmadığı unutulmamalıdır. Bu detox tozunu bir hastalığın tedavisi için kullanmak istenmeyen durumlara yol açabilir. Hareketli bir yaşam tarzını benimseyerek ürün etkinliğini artırabilirsiniz. Dilerseniz siz de FORX5 lepidiumlu detox yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin söz konusu gıda takviyesi hakkındaki düşüncelerini öğrenmeniz mümkün hâle gelir. Hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı sağlayacak olan bu güvenilir ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.