Forscher Tm Group Digestroyer Süt Kokusu Araç Kokusu Kötü Koku Giderici Sprey 400 Ml

244,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Forscher Tm Group Digestroyer Süt Kokusu Araç Kokusu Kötü Koku Giderici Sprey 400 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TM GROUP Satıcı Ünvanı: TUĞBA GÖRGÜLÜ ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4090590452
    Bu ürün TM GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Forscher Professional Fnt Nano Technology Series Digestroyer-Yok Edici-Sindirici 400 ml Kötü Koku Giderici Sprey ÖNEMLİ AÇIKLAMA: Forscher Digestroyer anında kötü koku moleküllerini nötralize eden (gideren) en etkili üründür. Anında etki gösterir ve kalıcı olarak kesin çözüm sunar. Ürünümüzü diğer koku giderici ürünlerle karıştırmayınız. Ürünümüz kokuyu bastırmaz! Kokuyu yok eder, sindirir, kalıcı çözüm sunar! Forscher mühendisleri tarafından uzun süren Ar-ge çalışmaları neticesinde üretilmiş, farklı ülkelere ihraç edilen ve adından söz ettiren, kokuyu gidermez veya yeniden ortaya çıkarsa bu konuda %100 memnuniyet ve para iade garantisi veren tek firma! Yüzlerce, binlerce lira harcamanıza, farklı ürünler denemenize gerek kalmadan, herhangi bir parça (sünger,keçe) değiştirmenize gerek kalmadan, bölgede organik kalıntılar kalsa dahi etki gösteren bir üründür. Süt ve süt ürünleri, kusmuk, et ve et ürünleri, balık suyu, rutubet, çöp, yumurta, sigara ve evcil hayvanların oluşturduğu her türlü kokuyu kesin ve garantili olarak gideren en etkili üründür. Kesinlikle koku bastırıcı bir ürün değildir. Parfüm değildir. FNT tano technology ile üretilmiş, içeriğinde özel FNT+ tanecikleri sayesinde kötü kokuları absorbe eden, kötü kokuları yok eden, ilerleyen zamanlarda kokunun yeniden oluşmasını engelleyen aktif mikrokapsülleri olan en etkili ve güvenilir üründür.
Geri Bildirim Ver