Formül Yayınları 1.sınıf Okuma Yazma Seti

250 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Formül Yayınları 1.sınıf Okuma Yazma Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FON YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: FON YAYINCILIK ÖZEL EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388019840800010 Vergi Kimlik Numarası: 3880198408
    Bu ürün FON YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Formül 1.Sınıf okuma yazma seti

Ürün Özellikleri

  • Sınıf Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Formül Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Birinci sınıfta okuma yazmayı öğrenmeye çalışan öğrenciler için hazırlanan eğitim materyalleri, dijital aktiviteler ve aile etkileşimli etkinliklerle desteklenerek süreci kolaylaştırmayı hedefler. Formül Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti çocukların ilgisini çeken rengarenk içeriklerle zenginleştirilir. Kutu, içerisinde yer alan kitaplar, yazı defteri, etkinlik fasikülleri gibi ürünlerle tam bir eğitim setidir. Seslerden başlayarak hızlı okumaya kadar kademeli ilerleyen eğitim sistemi ile çocuklara sağlam temel kazandırabilirsiniz. Özenle seçilen hikayeler ve görseller, çocukların bilişsel gelişimlerini de destekler. Eğlenerek öğretmeyi hedefleyen üründe çizim çalışmaları ile boyama etkinlikleri de bulunur. Çocukların görsel hafızalarına hitap ederek kalıcı öğrenme sağlayan bu seti siz de güvenle satın alabilirsiniz. Kutu içindeki materyalleri sırasıyla işleyerek çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

  • Görsel ve işitsel materyaller
  • Sıfırdan başlayan eğitim
  • Eğlenceli ve zengin içerik

Güvenilir Formül Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti İçeriği

Güvenilir Formül Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti İçeriği

Okuma yazma derslerinde zorlanan öğrencilerin hızlı ilerlemesi için uzmanlar tarafından hazırlanan bu set, Formül Yayınları tarafından sunulan ve sık tercih edilen ürünler arasındadır. Çocuklara eğlenceli bir eğitim ortamı hazırlayan uzmanlar, aile ile etkileşim sağlayan aktivitelerle ebeveyn ve çocuk arasındaki bağların da güçlenmesini sağlar. Formül Yayınları’nın okuma yazma 1. sınıf olarak tasarladığı ürün, özel bir kutu içinde set halinde sunulur. Yazı defterinde çizgilerle başlayan çalışmalar harfler, heceler, kelimeler ve cümleler için pratik kazandırır. Rakam çalışmalarına da yer verilen sette hem telaffuz hem de kolay yazım teknikleri bulunur. Çocuklara harf ve rakamlar için başlama noktası gösterildikten sonra izlemesi gereken yönler ok işaretleri ile belirtilir. Bu okuma yazma seti 1. sınıf için üretilmiş olsa da yetişkin yaştaki bireylerin öğrenme süreci için de değerlendirebilirsiniz.

Formül Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti Yorumları

Formül Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti Yorumları

Formül Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti kullananlar çocukların motivasyon kazandıklarını ve kısa sürede ilerleme kaydettiklerini belirtirler. Deneyimlerini Formül Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti yorumları ile aktaran müşteriler tüm materyallerin kaliteli yapısından da memnun kaldıklarının altını çizerler. Etkili teknikleri ve kalıcı öğrenme metotları ile öne çıkan ürün hem ebeveynler hem de öğretmenler tarafından övgü toplar. İlkokulun ilk adımı olan birinci sınıfa oryantasyon sürecine katkısı olan seti temin ederek siz de avantajlı özelliklerinden faydalanabilirsiniz. İhtiyaçların analiz edilmesi sonucunda beklentileri karşılamak üzere tasarlanan set, uygulama alıştırmaları ile desteklenir. Uzman öğretmenlerin ve tecrübeli pedagogların bir araya geldiği komisyon tarafından özenle sunulan ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Ürünü ideal boyutları sayesinde gittiğiniz her yere götürebilir ve istediğiniz yerde çalışmalara devam edebilirsiniz.

Avantajlı Formül Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti Fiyatı

Avantajlı Formül Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti Fiyatı

Formül Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti fiyatı okuma kitaplarının adedi, yazı defteri, etkinlik kartları gibi materyallerin kalitesine göre belirlenir. Görsel hafıza, işitme duyusu, motor beceriler gibi temel yetenekleri geliştirerek eğiten zengin içerik, öğrenim sürecini hızlandıran etkiye sahiptir. İri puntolarla yazılan harf ve rakamlar küçük çocuklar veya ileri yaştaki yetişkinler için okuma kolaylığı sağlar. Dikkat dağınıklığını engellemek için kullanılan renkli görseller çocukların ilgisini tek bir noktada toplamayı sağlar. Tek harflerden iki harfli hecelere, üç harfli hecelerden dört harfli hecelere kademeli geçiş sayesinde randımanlı bir öğrenim gerçekleşir. Rakamların yazılışları ve okunuşlarını net bir şekilde öğrenen çocuklar ikinci sınıfa hazır bir şekilde başlar. Siz de Trendyol müşterilerine sunulan kampanya fırsatlarından yararlanarak Formül Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti satın alabilirsiniz.