Forever Living Forever Vitolize Women - Kadınlar Için - 375

1.048,70 TL
(8,74 TL / tablet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.048,78 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.048,78 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Forever Living Forever Vitolize Women - Kadınlar Için - 375

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsi Orjinal Satıcı Ünvanı: ROJHAT GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3930293605
    Bu ürün Hepsi Orjinal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün forever living Id:900000018354 No’lu Bağımsız Fbo tarafından firma garantisi altında gönderilmektedir Bu ıd: 900000018354 numarası (Hepsi 0rjinal) satıcısına aittir. Forever living [izinli satıcısı]bağımsız fbo [Mina Mark Online ürünler] mağazasında bulunan tüm ürünler firma garantilidir. Ürün ve barkotludur. Mina Mark Online Ürünler olarak, yetki belgelerine sahip olduğumuzu ve satışlarımızın firma garantisi altında olduğunu gururla belirtmek isteriz. Ayrıca Müşterilerimize en kaliteli ve güvenilir ürünleri sunmak için çalışmaktayız VITOLIZE™ WOMENKADINLAR İÇİN VİTAMİN VE MİNERAL TAKVİYE EDİCİ GIDA Kullanım önerisi: Günde iki kez Vitolize™ Women sağlıklı beslenmeyi anlamlışekilde tamamlamak için tasarlandı. Aktif bir yaşam süren kadınlar içinyaşlanma karşıtı bir üründür. Kadınlar için özel bir kompozisyon, kızılcıkiçerir ve önemli olanlarla eşleştirilmiş güçlü bitki özleri ile kadınlarınbeslenme ihtiyaçlarını karşılayacağı vitaminler ile tasarlanmış. • C, D, E, B6, B9 ve B12 vitamini günlük ihtiyacını karşılar • Magnezyum ve demir içerir • Yüksek kaliteli bitki özlerinin kombinasyonu elma,kızılcık, şizandra meyvesi ve çarkıfelek çiçeği İçindekiler: Hacim arttırıcı: Mikrokristalin selüloz, Magnezyum bisglisinat, Büyük meyveli vaksiniyum,(Vaccinium macrocarpon) meyve tozu, Kalsiyum karbonat, Kıvam arttırıcı: Hidroksipropil metil selüloz, Stabilizör: Yağ asitleri (Stearik asit), L-Askorbik asit, Stabilizör: Çapraz bağlı sodyum karboksi metil selüloz, Topaklanmayı önleyici: Silikon dioksit, D-alfa tokoferil asetet, Ferroz bisglisinat, Elma (Pyrus malus) meyvesi tozu, Passiflora (Passiflora incarnata) tozu, Şizandra (Schisandra chinensis) meyvesi tozu, Topaklanmayı önleyici: Yağ asitlerinin magnezyum tuzları, Emülgatör: Sodyum karboksimetil selüloz, Kolekalsiferol, Dekstrin, Piridoksin hidroklorür, Dekstroz, Orta zincirli trigliseridler, Siyanokobalamin, Pteroilmonoglutamik asit, Asitlik düzenleyici: Trisodyum sitrat.Günlük Alım Dozu: 4 tablet İçeriğiMagnezyum: 60 mgBüyük meyveli vaksiniyum: 500 mgKalsiyum: 120 mgVitamin C: 80 mgVitamin E (?-TE): 22 mgDemir: 5 mgElma: 25 mgPassiflora: 25 mgŞizandra: 25 mgVitamin D: 10 µgVitamin B6: 1.4 mgVitamin B12: 2.4 µgFolik asit: 200 µg

Ürün Özellikleri

  • Çeşit E vitamini
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 120'li
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver