Ford Connect 2010 Sonrası Kaput Rüzgarlığı Kaput Plexi

790 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Ford Connect 2010 Sonrası Kaput Rüzgarlığı Kaput Plexi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSMANLI OTO-AKSESUAR Satıcı Ünvanı: OSMANLI OTO AKSESUAR OTO YEDEK PARÇA İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648098049200001 Vergi Kimlik Numarası: 6480980492
    Bu ürün OSMANLI OTO-AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLER KENDİ İMALATIMIZ OLUP FİRMAMIZ GARANTİSİNDE SATILMAKTADIR. 4 MM AKRİLİK ABS ORİJİNAL LEVHADAN ÜRETİLMİŞTİR. MARKA VE MODEL İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ . İLETİŞİM : 0850 840 80 19 WHATSAP : 0532 327 43 80 0352 332 60 60 0352 240 40 63

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Ford Connect
Geri Bildirim Ver

Ford 126 Connect Plexi Kaput Rüzgârlığı

Arslan Tuning Garage Ford Connect kaput rüzgarlığı, aracı oluşabilecek hasarlara karşı korur. Seyir hâlindeki otomobil boyası çevreden gelebilecek taş, çakıl benzeri maddelerle zarar görebilir. Estetik bir görüntüye sahip olan rüzgârlığı aracınıza takarak oluşabilecek zararların önüne geçebilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli materyallerden üretilen rüzgârlık uzun yıllar kullanıma uygundur. Ürün montajı sırasında araca herhangi bir zarar vermez. Delme ya da yapıştırma gibi işlemlerin yapılmadığı rüzgârlığın montajı için gereken parçalar ürün beraberinde gönderilir. Arslan Tuning Garage siyah plexi kaput rüzgârlığıyla aracınızı yeni bir görüntüye kavuşturabilirsiniz.

  • Ürün, araç kaportasına monte edilir.
  • ABS orijinal levhadan üretilmiştir.
  • Montaj sırasında delme ve yapıştırma işlemi yapılmaz.

Arslan Tuning Garage Kaput Plexi Ne İşe Yarar?

Arslan Tuning Garage Kaput Plexi Ne İşe Yarar?

Arslan Tuning Garage Ford Connect kaput rüzgarlığı, araç boyasını korumak amacıyla kullanılır. Estetik kaygılarla da edinilen ürün, kullanıldığı aracın kaput bölgesinin zarar görmesini önler. Özellikle uzun ve zorlu yollarda araç hızına bağlı olarak kaputa çarpan sinek, taş, çakıl benzeri maddeler boyaya zarar verir. Araç kaputunun zarar gören boyasını yenilemek maliyetli bir işlemdir. Ekonomik bir kaput koruması sağlayan rüzgârlık aynı zamanda kullanıldığı araca şık ve farklı bir görünüm katar. Kaput rüzgârlığı aerobik yapısı sayesinde araç kullanımını da rahatlatır. Ürün, rüzgâr hızını keserek aracın ön camının çeşitli nedenlerle zarar görmesini büyük ölçüde engeller. Arslan Tuning Garage Ford Connect plexi kaput rüzgârlığıyla otomobilinizi gelecek zararlara karşı koruyabilirsiniz. Plexi kaput rüzgârlığının bir başka işlevi ise aracı ekonomik bir şekilde kişiselleştirmektir.

Arslan Tuning Ford Connect Kaput Rüzgarlığı Montajı Kolay mıdır?

Arslan Tuning Garage Ford Connect kaput rüzgarlığının montajı oldukça kolaydır. Ürünün araca sabitlenmesi sırasında delme ya da yapıştırma işlemi yapılmaz. Rüzgârlığın beraberinde klip ve vida gönderilir. Bu klipler kaputa delme işlemi yapmadan sabitlenebilecek tasarıma sahiptir. Klipler üzerine vida bölmeleri vardır. Plastik maddeler kaportaya sabitlenirken bu vida bölmelerinin rüzgârlık üzerinde bulunan deliklere denk gelmesi gerekir. Kliplerin doğru şekilde yerleştirilmesinin ardından rüzgârlık araç kaportasına yerleştirilir. Son olarak klip ve rüzgârlık birbirine vidalanarak montaj işlemi tamamlanır. Kaput rüzgârlığı montajını ilk kez gerçekleştiriyorsanız konu hakkında uzman kişilerden destek alabilirsiniz. Arslan Tuning Garage Connect kaput rüzgarlığını dilediğinizde aracınıza zarar vermeden kolay bir şekilde sökebilirsiniz. Otomobile zarar vermeden ekonomik bir şekilde modifiye edilmesini sağlayan rüzgârlıkla aracınızı kendinize özel bir hâle dönüştürmeniz mümkündür.

Arslan Tuning Connect Kaput Rüzgarlığı Kaliteli midir?

Arslan Tuning Garage Ford Connect kaput rüzgarlığı, kaliteli ve dayanıklı materyallerden üretilmiştir. Ürün yapımında tercih edilen 4 mm akrilik ABS orijinal levha, uzun yıllar kullanıma uygundur. Şık görünümün yanı sıra kullanışlı bir tasarıma sahip olan ürünü edinerek kolay bir şekilde aracına monte edebilirsiniz. Siyah renkteki ürün, parlak ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Aracınızın boyasını koruyan rüzgârlığı kirlendiğinde kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Otomobil temizlemeye uygun ürünlerle kirlerden arındırabileceğiniz rüzgârlık, araç orijinal hâline dönüştürülmek istendiğinde kısa süre içerisinde yerinden sökülebilir. Dilerseniz ürünü doğru şekilde muhafaza ederek ihtiyaç duyduğunuzda tekrar monte edebilirsiniz. Ekonomik fiyatlarla kullanıcılara sunulan rüzgârlık hakkında detaylı bilgi alarak aracınızı yenileyebilirsiniz. Arslan Tuning Garage Ford Connect kaput rüzgarlığı fiyatı, farklı bütçelere uygun şekildedir. Ürünü edinen kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız Arslan Tuning Garage Ford Connect kaput rüzgarlığı yorumlarını okuyabilirsiniz.