10
Tırnak Makası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

Fontenay Profesyonel Manikür Pedikür Seti - Çantalı 17 Parça

Ürün Bilgileri

Fontenay Profesyonel Manikür Pedikür Seti - Çantalı 17 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FAVORİ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MERVE SAAT KOZMETİK GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619013147300016 Vergi Kimlik Numarası: 6190131473
    Bu ürün FAVORİ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel manikür pedikür seti Profesyonel manikür pedikür seti ile ihtiyacınız olan tüm ürünler bu paketin içerisinde. Manikür setimizin tüm parçaları paslanmaz çelikten üretilmiştir. Özel olarak tasarlanmış kutusunda, 17 parça olan setimizde ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünler burada. El ve ayak bakımınızı kendi evinizde yaparak, kuaför masrafından, kurtulabilirsiniz. Kendi kendinizin kuaförü olmak için mükemmel bir ürün. Ürün parçaları paslanmaz çelikten üretilmiş olup, el ve ayak bakımı için gereken tüm malzemeler mevcuttur. Güvenli sterilizasyon sağlar, kolay temizlenir, uzun ömürlüdür, korozyonu önler ve enfeksiyon riskini en aza indirir. Ayrıca keskinliği iyileştiren yeni nesil siyah kaymaz parlatma teknolojisi kullanılmıştır, bu estetiğin yanında kavramayı ve kullanımı kolaylaştırır. Set taşınabilir şık ve sağlam bir deri kaplama kutusu ile birliktedir, tek düğmeyle kolayca açılır. Aynı zamanda çok hafiftir, böylece her gün çantanızda taşıyabilir veya seyahatlerde yanınıza alabilirsiniz. Ürün suni serili kılıfı ile beraber gönderilir. Ürün içeriği paket içeriği: 1 adet Manikür Makası: Tırnak çevresindeki ölü deriler için kullanılır. 1 adet Büyük Tırnak Makası: Ayak tırnakları için kullanılır. 1 adet Tırnak Makası: El tırnakları için kullanılır. 1 adet Manikür Makası: Ayak tırnak çevresindeki ölü deriler ve batık tırnak kesimi için kullanılır. 1 adet Manikür Bıçağı: Ölü deri temizliği, tırnağa şekil verme, batık tırnak düzeltme ve kazıma için kullanılır. 1 adet Eğik Başlı Manikür Bıçağı 1 adet Oval Ağızlı Manikür Bıçağı: Topuk bölgesi ölü deriler için kullanılır. 1 adet Çatal Ağızlı Bıçak: Tırnak yanı ve üstü ölü deri temizliği için kullanılır. 1 adet Çift Taraflı Tırnak Törpüsü 1 adet Tırnak Ucu Boşluğu 1 adet Tırnak Üstü Deri Geri İtme ve Yuvarlama Çubuğu 1 adet Cımbız 1 adet Kaş Makası 1 adet Burun Kılı Makası 1 adet Akne İğnesi: Ciltteki akne ve sivilceler için kullanılır. 1 adet Kulak Temizleme Çubuğu: Kulak kepçesindeki akneler ve kulak kanalı temizliği için kullanılır. 1 adet Kulak Kanal Temizleme Çubuğu : Kulak kanalındaki kalıntılar için kullanılır. 1 adet Sıkma/Sıkıştırma Çubuğu: Akne ve sivilceleri sıkmak için kullanılır.
Geri Bildirim Ver