Folia Felt Quilling Set Hayvanlar Fo-12829

890 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Folia Felt Quilling Set Hayvanlar Fo-12829

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KISMET KIRTASİYE SİRKECİ / CAĞALOĞLU Satıcı Ünvanı: KISMET KIRTASİYE BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0559006594000014 Vergi Kimlik Numarası: 5590065940
    Bu ürün KISMET KIRTASİYE SİRKECİ / CAĞALOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Folia Felt Quilling Set Hayvanlar Fo-12829 Folia Folia®, 1965’ te bir Max Bringmann KG markası olarak piyasaya sürülmüştür. Yıllar önce elsanatları piyasasında sadece alüminyum folyo üreten 3 kişilik bir ekip halindeyken 200 çalışanı olan uluslararası bir şirket haline geldi. 2006 yılında Folia® markasına, zanaat öğeleri ve oyuncaklarının tamamı için LGA tarafından test edilmiş "güvenlik ve kontaminasyon" sertifikası verildi. Folia® dört ilkeyi kendi felsefesi olarak edinmiştir.Meslekler yaratıcıdır.El işleri eğlencelidir.El işleri sizi mutlu eder.El işleri bireyseldir.Yaşınız ne olursa olsun, zevk ve keyif vermek için ürünler yaratarak insanları motive etmeye çalışmışlardır. Folia®, Dünyadaki ilk ve en eski çevre ödüllerinden biri olan Blue Angel sembolünü kazanmıştır.Blue Angel ürünleri çocukların oyuncak güvenliği gereksinimlerini karşılamaktadır. Bunun yanı sıra Folia aynı zamanda sürdürülebilir kaynak kullanımı ve orman korumasına aktif katkılarından dolayı PEFC sertifikası ve belirli ürün özelliklerine ve yasal gerekliliklere uygunluğa dair bir belge olan LGA sertifikasına sahiptir. Dünyadaki en büyük ve en saygın test ve sertifikasyon kuruluşları arasındadır. Ürün Özellikleri Folia yaratıclık seti 167 parçadan oluşmaktadır..Yaş: 5 yaş ve üzeri .
Geri Bildirim Ver