Flormar Tek Tek Ayıran Maskara (Siyah) - Open Up HD Mas. - 001 - 8682536058346

255 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,90 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
Kargo Bedava
257,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Tek Tek Ayıran Maskara (Siyah) - Open Up HD Mas. - 001 - 8682536058346

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dreamy Bliss Satıcı Ünvanı: ZEYNEP BEYZA GÜREŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4440349342
    Bu ürün Dreamy Bliss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Tek Tek Ayıran Maskara - Open Up HD Mascara Göz makyajını dramatik bir şekilde sonlandırmaya hazır mısın? Flormar Tek Tek Ayıran Maskara - Open Up HD Mascara, kirpiklerin birbirine yapışmasını önleyerek göz alıcı bir görünüm sunuyor. Takma kirpik etkisi yaratan Flormar Tek Tek Ayıran Open Up HD Maskara, yalnızca tek kat uygulamada bile kirpiklerin daha dolgun ve hacimli görünmesine sağlıyor. Kirpikleri tek tek ayırarak göz makyajını zirveye taşıyan Flormar suya dayanıklı maskarayı makyaj çantandan ayırmak istemeyeceksin! Flormar Tek Tek Ayıran Maskara - Open Up HD Mascara Nedir? Flormar Tek Tek Ayıran Maskara - Open Up HD Mascara, kirpiklere uzun ve dolgun bir görünüm kazandıran maskara çeşididir. Özel formülasyonu sayesinde topaklanma yapmaz. Özel fırça tasarımıyla kolay uygulama sağlar. Flormar Tek Tek Ayıran Maskara - Open Up HD Mascara Hangi Özelliklere Sahiptir? Yüksek pigmentlidir. Topaklanma yapmaz. Dökülme ve akma yapmadan sabit kalır. Geniş uçlu fırça tasarımına sahiptir. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Tek Tek Ayıran Maskara’yı Tercih Etmek için 6 Neden Flormar kirpik ayırıcı maskara, yoğun renk veren pigmentleriyle kirpiklere tek kat uygulamada bile belirgin ve çarpıcı bir görünüm kazandırır. Kirpikleri tek tek ayırarak göz alıcı bir görünüm yaratır. Topaklanma yapmayan özel formülü sayesinde kirpiklerde dökülme ve akma yapmadan kusursuz formunu korur. Kullanım sırasında bulaşma yapmadan konforlu bir göz makyajı deneyimi sunar. Flormar topaklanmayan maskara, kirpiklere üç boyutlu bir etki kazandırır. Artırılabilir hacim etkisiyle doğal yollarla takma kirpik etkisi yaratır. Flormar Tek Tek Ayıran Maskara Nasıl Uygulanır? Flormar hacim veren maskara, göz makyajının ardından kirpik diplerinden uçlara doğru zikzak hareketlerle uygulanmalıdır. Daha uzun ve yoğun kirpikler için maskara öncesinde maskara bazı kullanımı tavsiye edilmektedir. Flormar Tek Tek Ayıran Maskara için Kullanım Tüyosu Flormar Open Up HD topaklanmayan maskaranın, far kalıntısı bulunmayan kirpiklere uygulanması önerilir. Uygulamadan önce kirpikler temiz bir fırçayla taranarak maskaraya hazır hale getirilebilir. Flormar kirpikleri ayıran maskara, diğer göz makyajı ürünleriyle kullanılabileceği gibi tek başına da uygulanabilir. Son adımda göz makyajının çarpıcı görünümünün korunması için Flormar makyaj sabitleyici sprey tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver