9
Göz Farı kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow S.-004 Rosy Nude-8682536039444

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
8.9
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow S.-004 Rosy Nude-8682536039444

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: No61 Satıcı Ünvanı: SEZGİN İPEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4790529660
    Bu ürün No61 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow Stick Seni Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow Stick ile göz farı kullanmanın en pratik ve etkili halini keşfetmeye davet ediyoruz! Bu Flormar kalem far, asansörlü kalem formu ve yumuşak dokusu sayesinde son derece keyifli ve konforlu bir far deneyimi sunuyor. Aynı zamanda suya dayanıklı yapısı sayesinde en zorlu koşullarda dahi yarattığı benzersiz görünümü koruyor. Yüksek pigmente ve ışıltı bitişe sahip sekiz ayrı renk seçeneği sunan Flormar Color Shadow asansörlü far kalemi, etkileyici göz makyajları için seni bekliyor. Hadi, hemen siparişini oluştur! Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow Stick Nedir? Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow Stick, uzun süre kalıcılık sunan asansörlü ve ışıltılı bir göz farı çeşididir. Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow Stick Hangi Özelliklere Sahiptir? Suya dayanıklıdır. Yüksek pigmentlidir. Kremsi dokuludur. Hafif yapılıdır. Asansörlü kalem formuna sahiptir. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow Stick’i Tercih Etmek için 3 Neden Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far, ışıltılı yapısı sayesinde göz alıcı bir makyaj görünümü elde etmeyi mümkün kılar. Hafif yapısı sayesinde göz kapağı üzerinde ağırlık yapmadan etkileyici bir renklendirme sunar. Suya dayanıklı formülü sayesinde günün her anında kusursuz görünümünü korur. Suyla yapılan aktivitelerde ve yağmurlu günlerde rahatlıkla kullanılabilir. Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow Stick Nasıl Uygulanır? Flormar Color Shadow Stick’in kalem formu sayesinde göz kapağı üzerinde kolayca ince ve keskin bir çizgi oluşturabilir. Aynı zamanda yumuşak dokulu olmasıyla kolayca dağılarak homojen bir görünüm elde etmeyi kolaylaştırır. Flormar Color Shadow ışıltılı bitişli kalem farı uygulamadan önce göz kapaklarına göz makyaj bazı uygulanması önerilir. Ürün, göz kapağına doğrudan sürülebilir. Far fırçasıyla dağıtılarak kusursuz bir geçiş elde edilebilir. Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far - Color Shadow Stick için Kullanım Tüyosu Flormar Suya Dayanıklı Işıltılı Kalem Far ile çok daha parlak ve aydınlık bir göz makyajı yapmak için sedefli far paletlerinden yardım alınabilir.

Ürün Özellikleri

  • Form Kalem
  • Görünüm Işıltılı
  • Renk Pembe
  • Boy Tekli
  • RGB #C2918D
Geri Bildirim Ver