Flormar Sedefli Parlak Oje (LİLA) - Pearly Nail Enamel - Pl118 Lilac Dreams - 8682536035415

89,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3 Al 2 Öde
72,99 TL
2. Ürüne %6 İndirim
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
74,05 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
100,23 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Sedefli Parlak Oje (LİLA) - Pearly Nail Enamel - Pl118 Lilac Dreams - 8682536035415

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇSAYAR Satıcı Ünvanı: ASLIHAN SAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2437918064400000 Vergi Kimlik Numarası: 7540356270
    Bu ürün GENÇSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Sedefli Parlak Oje (Lila) PL118 Lilac Dreams, inci parlaklığını tırnaklarla buluşturan ışıltılı bir oje çeşididir. Özel olarak formüle edilen Flormar kalıcı oje, rengini ve kalıcılığını 6 güne kadar korur. Flormar parlak oje, ev konforunda göz alıcı manikür deneyimi sunar. Yarı transparan lila rengiyle tırnaklarda zarif bir görünüm yaratır. Flormar Pearly Enamel lila oje, sedefli rengiyle hem günlük rutinde hem de nikah, düğün, mezuniyet vb. özel günlerde bakımlı bir görünüm sergiler. Nail art tasarımlarında da kullanılabilen bu ışıltılı oje, eşsiz tırnak tasarımlarına ulaşma imkanı sunar. Tırnaklara güçlü bir şekilde sabitlenerek bozulma ve dağılma olmadan kalıcı oje etkisi yaratır. Sık sık oje yenileme sorununu rafa kaldırır. Flormar sedefli oje, kalın fırçalı aplikatörüyle her tırnak şeklinde pratik bir uygulama sunar. Temiz ve nemlendirilmiş tırnaklara doğrudan uygulanabilir. Tercihe göre oje uygulamasından önce tırnak koruyucu baz kullanılabilir. Tırnağın üst ve orta kısmından başlayarak uçlara doğru sürülmesi tavsiye edilmektedir. Kalıcılığını daha da artırmak için oje üzerine koruyucu cila uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Görünüm Sedefli
  • RGB #D9C9D6
Geri Bildirim Ver