Flormar Sedefli Parlak Oje (KIRMIZI) - Pearly Nail Enamel - Pl384 Le Rouge - 8682536035507

70 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
69,99 TL
3 Al 2 Öde
72,99 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
74,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Sedefli Parlak Oje (KIRMIZI) - Pearly Nail Enamel - Pl384 Le Rouge - 8682536035507

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madubi Satıcı Ünvanı: ARDA ORAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440321005
    Bu ürün Madubi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Sedefli Parlak Oje (Kırmızı) PL384 Le Rouge, tırnaklara estetik görünüm kazandıran uzun süre kalıcı bir oje çeşididir. Yoğun renk veren formülüyle tek kat uygulamada dahi göz kamaştırıcı bir görünüm sunar. Bu sedefli oje, ince yapısıyla tırnaklara homojen bir şekilde yayılarak pürüzsüz bir bitiş sağlar. Özel olarak geliştirilen formülüyle inci parlaklığındaki görünümünü 6 güne kadar korur. Flormar Pearly Nail Enamel kırmızı oje, canlı ve parlak rengiyle özel davetlerde göz alıcı bir görünüm sergiler. Günlük rutinde de rahatlıkla kullanılabilen bu kalıcı oje, ev konforunda bakımlı tırnaklara ulaşmayı sağlar. Soyulmalara ve çatlamalara karşı dayanıklıdır. Estetik görünümünü günler boyunca korur. Flormar kalın fırçalı oje tırnaklara doğrudan uygulanabilir. Kesme ve törpüleme adımlarının ardından nemlendirilmiş tırnaklara uygulanması önerilmektedir. İsteğe göre uygulama öncesinde tırnak koruyucu baz kullanılabilir. İsteğe göre çift kat uygulama yapılarak daha yoğun bir renk görünümü elde edilebilir. Nail art tasarımlarında farklı renklerle birlikte de kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Görünüm Sedefli
  • RGB #AA1012
Geri Bildirim Ver