Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer - 031 - 8690604598410

50,99 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer - 031 - 8690604598410

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer Tırnaklarını parlak ve bakımlı hale getirmenin sırrı Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer’da gizli! Sıradan tırnak törpülerinden farklı olan Flormar Nail Buffer, dört yüzeyli tasarımıyla profesyonel bir manikür deneyimi sunuyor. Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü’nün sade ve işlevsel tasarımıyla tırnak bakımını zahmetsiz bir şekilde tamamlayabilirsin. Üstelik hafif ve taşınabilir olan bu törpü sana her an her yerde eşlik edebilir. Hadi, Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer’ı dene ve manikürün en kolay halini keşfet! Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer Nedir? Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer, tırnakları pürüzsüzleştirmek ve şekillendirmek için tasarlanmış bir manikür aracıdır. Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer Hangi Özelliklere Sahiptir? Dört farklı yüzeye sahiptir. Hafif yapılıdır. Ergonomik tasarımlıdır. Uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer’ı Tercih Etmek için 3 Neden Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü, dört farklı törpüleme yüzeyiyle çok yönlü bir bakım sunar. Evde profesyonel manikür deneyimi için ideal bir seçenektir. Hafif yapısıyla kolayca taşınabilir. Ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Bu sayede avantajlı bir seçenek oluşturur. Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer Nasıl Uygulanır? Temiz ve ojesiz tırnaklar ılık suda bekletilerek yumuşatılmalıdır. Ardından kütiküller temizlenerek tırnaklar törpülenmeye hazır hale getirilmelidir. Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer’ın renk kodlamalarına göre törpülemeye geçilebilir. İlk olarak uygun yüzeyle tırnaklara zarar vermeyecek hareketlerle törpüleme işlemi yapılmalıdır. Törpüleme işleminin ardından tırnakları düzeltmek için ürünün beyaz yüzeyi kullanılmalıdır. Son aşamada ürünün pembe yüzeyiyle tırnaklar parlatılabilir. Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer için Kullanım Tüyosu Flormar Pürüzsüzleştirici Sünger Tırnak Törpüsü - Nail Buffer ile manikür yaparken her adımda doğru yüzeyi seçtiğinden emin olmalısın. Manikür işlemini tamamlandıktan sonra ellerini nemlendirebilir ve istediğin ojeyi uygulayabilirsin.
Geri Bildirim Ver