Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel - 483 Queen Zenobia - 8690604283262

44,50 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
67,69 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,50 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel - 483 Queen Zenobia - 8690604283262

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EXTRA TOPTAN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ERENCAN ERGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3570449178
    Bu ürün EXTRA TOPTAN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel Bakımlı ve zarif eller, stili tamamlamanın en önemli adımı. Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel, tırnaklara estetik bir görünüm kazandırırken aynı zamanda güçlü formülüyle tırnakların ihtiyaç duyduğu bakımı da sunuyor. Geniş renk yelpazesiyle her kombine ve her makyaja uygun bir alternatif sunan Bu Flormar dayanıklı oje, parlak bitişiyle de göz alıcı bir görünüm sergiliyor. Ev konforunda zarif ve etkileyici tırnaklara sahip olmak Flormar Klasik Parlak Oje ile çok kolay. Hadi, birbirinden canlı renklerden zevkine en uygun seçenekleri bul ve hemen sepetine ekle! Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel Nedir? Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel, tırnaklara parlak ve canlı görünüm kazandıran bir oje çeşididir. Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel Hangi Özelliklere Sahiptir? Yüksek pigmentlidir. Parlak bitişlidir. Yoğun kapatıcılık sunar. Formülü kalsiyum, magnezyum ve sülfür mineralleriyle zenginleştirilmiştir. Dayanıklı yapıya sahiptir. Uzun süre kalıcı etki sağlar. Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel’ı Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Klasik Parlak Oje, içeriğindeki sülfür, magnezyum ve kalsiyum mineralleriyle tırnaklara bakım yapar. Parlak bitişli yapısıyla tırnaklara göz alıcı bir renk kazandırır. Yoğun örtücü özelliği ve yüksek pigmentasyonuyla tek kat uygulamada dahi belirgin bir görünüm sunar. Dayanıklı yapısıyla soyulma ve çatlama yapmaz. Uzun süre kalıcı etkisiyle günler boyunca parlak ve canlı tırnak görünümünü korur. Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel Nasıl Uygulanır? Flormar Nail Enamel bakım yapan oje, kendi fırçasıyla temiz ve nemlendirilmiş tırnaklara doğrudan uygulanabilir. Tırnağın üst ve orta kısmından başlayarak aşağı doğru ince bir katman halinde sürülmelidir. Flormar Klasik Parlak Oje - Nail Enamel için Kullanım Tüyosu Flormar Klasik Parlak Oje’yi sürmeden önce tırnak bazı uygulayabilirsin. Arzu ettiğin görünüme göre iki veya üç kat oje uygulaması yapabilirsin. Dilersen nail art fırçaları ve farklı oje renkleriyle tırnaklarına desenler çizebilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Görünüm Parlak
  • RGB #44122F
Geri Bildirim Ver