Flormar Normal Ve Kuru Ciltler İçin Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes - 001 -8690604557349

77,99 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Normal Ve Kuru Ciltler İçin Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes - 001 -8690604557349

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Yağlı & Karma Cilt için 20'li Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes Her gün cildini temizlemek için pamuk ve yüz temizleme jelleriyle uğraşmaktan yorgun mu düşüyorsun? Öyleyse makyajını pratik bir şekilde temizleyebileceğin Flormar Yağlı & Karma Cilt için 20'li Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes ile tanış! Makyajı tek seferde ve kalıntı bırakmadan temizleyen bu Flormar makyaj temizleme mendili, aynı zamanda cildi nemlendirmeye yardımcı oluyor. Üstelik makyajı temizledikten sonra ciltte yağlı bir his de bırakmıyor. Sen de hem konforlu hem de etkili bir temizlik arıyorsan, Flormar 20'li makyaj temizleme mendilini hemen sipariş vermelisin! Flormar Yağlı & Karma Cilt için 20'li Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes Nedir? Flormar Yağlı & Karma Cilt için 20'li Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes yüz, göz ve dudak makyajını pratik şekilde arındıran bir makyaj temizleme ürünüdür. Flormar Yağlı & Karma Cilt için 20'li Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes Hangi Özelliklere Sahiptir? Paketin içinde 20 adet mendil bulunur. Nemlendirici etkiye sahiptir. Yağlı ve karma ciltler için uygundur. Flormar Yağlı & Karma Cilt için 20'li Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes’ı Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Yağlı & Karma Cilt için 20'li Makyaj Temizleme Mendili, yüz, göz ve dudak makyajını geride makyaj kalıntısı bırakmadan temizlemeye yardımcı olur. Nemlendirici etkisi sayesinde kullanımın ardından ciltte kuru veya yağlı bir his bırakmaz. Tek mendille makyajı pratik ve konforlu şekilde temizler. Suya dayanıklı makyaj ürünlerini dahi hızlı bir şekilde arındırmayı sağlar. Kolay taşınabilir tasarımı sayesinde her yere rahatça götürülebilir. Flormar Yağlı & Karma Cilt için 20'li Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes Nasıl Uygulanır? Flormar Wet Wipes makyaj temizleme mendili, makyajlı cilde doğrudan uygulanabilir. Yüzün her bölgesi hafif ve nazik hareketlerle silinmelidir. Flormar Yağlı & Karma Cilt için 20'li Makyaj Temizleme Mendili - Wet Wipes için Kullanım Tüyosu Flormar Wet Wipes ile makyajını temizlemeye göz ve dudak bölgesinden başlayabilirsin. Makyajını daima merkezden dışa doğru silmelisin. Böylece yüzünde herhangi bir kalıntı bırakmadan tüm makyajını hızlı bir şekilde temizleyebilirsin.
Geri Bildirim Ver