Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel - 004 Nıght Out-8690604564149

91 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3 Al 2 Öde
99,99 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel - 004 Nıght Out-8690604564149

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAVİGÜNEŞKOZMETİK Satıcı Ünvanı: UĞUR AY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1060542257
    Bu ürün MAVİGÜNEŞKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel Tırnaklarının tarzını yansıttığını düşünüyor musun? Belki de çok daha iddialı, güçlü ve sıra dışı bir tırnak stiline ihtiyacın var. Öyleyse Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel kendi tırnak stilini bulma yolculuğunda sana ışık olmaya hazır! Metalik yansımalardan oluşan bu Flormar oje, 22 ayrı renk seçeneğiyle tırnak görünümlerine fark katacak. Sen de kusursuz tırnaklarınla her ortamda ilgi odağı olmak istersen, Flormar Metalik Parlak Oje’yi hemen sipariş ver! Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel Nedir? Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel, son derece trend görünüm sunan bir metalik renkli oje çeşididir. Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel Hangi Özelliklere Sahiptir? Parlak bitişlidir. Yüksek pigmentlidir. Hızlı kuruyan yapıdadır. Çatlama ve soyulmaya karşı dayanıklıdır. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel’ı Tercih Etmek için 3 Neden Flormar Star Shine parlak oje, metalik yapısıyla alışılmışın dışında bir tırnak görünümü elde etmeyi mümkün kılar. Her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Yoğun pigmentli yapısı sayesinde tek katta bile kusursuz bir örtücülük sunar. Uzun süre kalıcı etkisiyle kusursuz yapısını ve parlaklığını günler boyunca korur. Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel Nasıl Uygulanır? Flormar Star Shine metalik ojeyle büyüleyici bir tırnak görünümü oluşturmak için uygulama öncesinde tırnak yüzeyinin törpülenmesi ve kütiküllerin temizlenmesi tavsiye edilir. Tırnak bakımının ardından tırnak yağı ve bir süre bekledikten sonra oje bazı kullanılabilir. Flormar Star Shine metalik bitişli oje fırçaya yeterli miktarda alındıktan sonra tırnak yüzeyine üç hamlede sürülebilir. Flormar Metalik Parlak Oje - Star Shine Nail Enamel için Kullanım Tüyosu Daha uzun süre kalıcılık için Flormar Metalik Parlak Oje’nin ardından oje koruyucu cila sürebilirsin. Metalik ojeyle daha trend bir görünüm elde etmek için tırnak uçlarına mat renkli ojeyle french yapabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
  • Görünüm Parlak
  • RGB #396163
Geri Bildirim Ver