Flormar Maskara - Omlashes Fan Effect Mascara 8690604539086

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
375,90 TL
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Maskara - Omlashes Fan Effect Mascara 8690604539086

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mellyzshop Satıcı Ünvanı: FURKAN FURAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3880968953
    Bu ürün Mellyzshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kıvrımlı ve tek tek ayrılmış kirpiklere kavuşmak Flormar OMLashes Fan Effect ile çok kolay!
  • Özel eğik, silikon fırçası sayesinde OMLashes Fan Effect kirpiklerine dipten uca kadar kıvrım ve belirgin görünüm kazandırıyor.

Ürün Özellikleri

  • Etki Kıvırma
  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Flormar Maskara - Omlashes Fan Effect Mascara

Göz ve kirpik, kusursuz makyajın önemli unsurları arasında yer alır. Maskara ise hem günlük hem de özel makyajlar için vazgeçilmezdir. Flormar Omlashes maskara birçok müşteri tarafından rağbet görür. Kolay kullanımı ve gün boyu ağırlık yapmayan yapısıyla Omlashes maskara Flormar tarafından geliştirilir. Fan efekti özelliği sayesinde kirpiklerinize ekstra hacim verir. Böylece uzun, belirgin kıvrımlara sahip kirpikler ile gün boyu gözler üzerinizde kalır. Kıvrım özelliği ile kirpikleriniz tek tek ayrılır, dipten uca ekstra hacimli bir görünüm kazanır. Silikon yapısı ve eğimli fırçası sayesinde her noktaya eşit etki eder. Son derece kolay bir kullanım sunar. Tek fırçada yüksek performans özelliği ile uzun süre kullanım imkanı sağlar. Optimum boyutu sayesinde Flormar marka Omlashes maskarayı çantanızda bulundurabilirsiniz.

  • Belirgin ve uzun kıvrımlar
  • Silikon ve eğimli fırça yapısı
  • Uzun ve hacimli kirpikler

Flormar Maskara – Omlashes Fan Effect Mascara Özellikleri

Flormar Maskara – Omlashes Fan Effect Mascara Özellikleri

Pratik kullanım avantajı sağlayan, günlük ve özel makyajlarınızda tercih edebileceğiniz fonksiyonel ürünler her zaman ön plana çıkar. Flormar maskara - Omlashes Fan Effect mascara, ihtiyaç duyulan her an rahatlıkla uygulanabilir. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen, eğimli ve silikon fırça tasarımına sahip Omlashes mascara, çantanızda kurtarıcınız olarak yer alır. Silikon kullanılarak üretilen fırça, kısa kirpiklerde dahi belirgin bir görüntü sağlar. Kirpik belirginliğini artırır, yoğun ve hacimli bir görüntü verir. Silikon fırça son derece esnek ve eğimli olmasının yanı sıra mekanik dayanıklılığa sahiptir. Gün boyu gözlerinizde ağırlık oluşturmaz ve rahatsızlık hissi vermez. Özel formülü ile maskaranın kirpik üzerinde kalmasını sağlar. Göz dokusuna ulaşmasını ve göz dokusuna gelebilecek zararı önler. Kalıntı bırakmayan maskarayı gün sonunda su ve makyaj temizleme ürünleri ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Flormar Maskara – Omlashes Fan Effect Mascara Avantajları

Flormar Maskara – Omlashes Fan Effect Mascara Avantajları

Hızlıca makyajınızı tazelemeniz gereken anlar olabilir. Bu ürün sayesinde kısa süre içerisinde göz makyajınızı tazeleyebilir, kirpiklerinizde günün her anında uzun, belirgin ve hacimli bir görüntü yaratabilirsiniz. Dayanıklı, kalıcı ve tek fırçada yüksek performans imkanı sunan Flormar maskara - Omlashes Fan Effect mascara kullananlar tarafından da oldukça beğenilir. Flormar maskara - Omlashes Fan Effect mascara yorum yapılan ve sıklıkla tercih edilen bir üründür. Makyajınızın ilk anından itibaren gözlerinizde rahatsızlık hissi oluşturmaz. Kaşıntı, kızarıklık gibi alerjik reaksiyonlara sebep olmaz. Kuruma, topaklanma ya da dökülme yapmaz. Kirpiklerinizin doğal yapısına zarar vermez, uzun süreli kullanımlarda dahi akma ve göz altlarında kararma yapmaz. Eğimli fırça yapısı sayesinde dipten uca ve kısa kirpiklerde dahi etkisini gösterir. Fan efekti ile uzun, hacimli, kıvrımlı kirpiklerinizin görünümünü gün boyu koruyabilirsiniz.

Flormar Maskara – Omlashes Fan Effect Mascara Fiyatları

Flormar Maskara – Omlashes Fan Effect Mascara Fiyatları

Flormar Maskara - Omlashes Fan Effect Mascara fiyat seçenekleri, ürünün yapısı, etkisi ve kalitesi gibi özelliklerine göre belirlenir. Her türlü makyajın olmazsa olmazı ve kirpiklerinizin kurtarıcısı olarak yanınızda bulundurabilirsiniz. Kolay kullanımı ile fiyat avantajları dikkate alındığında sıklıkla tercih edilir. Tek fırçada yoğun belirginlik sunan ürün ayrıca uzun süre kullanım avantajı sağlar. Kirpikleriniz zarar görmeden mükemmel bir görünüme kavuşur. Omlashes Fan Effect maskara, göze zarar vermeyen yapısı ile her anınızda makyajınızın vazgeçilmez bir parçası olarak ön plana çıkar. Kusursuz, belirgin, hacimli ve kıvrımlı kirpikler için bu ürün ideal bir tercihtir. Müşterilerin memnuniyetini kazanan bu maskarayı günlük makyajınızda ya da özel günlerinizde kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden Flormar maskara - Omlashes Fan Effect mascara satın alarak siz de bu eşsiz ve etkili maskarayı deneyimleyebilirsiniz.