Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası - Powder Brush - 002 - 8690604597673

191,99 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası - Powder Brush - 002 - 8690604597673

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası - Powder Brush Pudra makyajın olmazsa olmazı. Flormar Konik Uçlu Silindir Fırçası - Powder Brush ise etkili bir pudra uygulamasının… Silindir ve konik uçlu tasarımıyla pudra uygulamalarını son derece pratik ve etkili hale getiren Flormar Konik Uçlu Silindir Fırçası, pudranın ciltle kusursuz bir şekilde bütünleşmesini sağlıyor. Ten makyajına iddialı bir son dokunuş yapmak için Flormar konik uçlu pudra fırçasına makyaj çantanda mutlaka yer açmalısın! Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası - Powder Brush Nedir? Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası - Powder Brush, pudranın tene kolayca uygulanmasını sağlayan konik ve silindir uçlu bir makyaj fırçası çeşididir. Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası - Powder Brush Hangi Özelliklere Sahiptir? Vegandır. Yumuşak ve sık kıllara sahiptir. Özel sapıyla ergonomik bir kullanım sunar. Konik uç tasarımına sahiptir. Uzun ömürlü bir kullanım sunar. Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası - Powder Brush’ı Tercih Etmek için 3 Neden Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası, yumuşak kılları ve konik tasarımıyla elmacık kemikleri, göz çevresi, yanak ve alın gibi tüm bölgelere pudra uygulamayı kolaylaştırır. Sık kılları sayesinde pudradan alınan verimi artırır. Kusursuz bir pudra uygulamasına imkan tanır. Kısa ve ideal kalınlıktaki sapıyla kolay ve konforlu bir uygulama imkanı sunar. Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası - Powder Brush Nasıl Uygulanır? Flormar Powder Brush, pudra başta olmak üzere pek çok toz yapılı ürün için kullanılabilir. Flormar pudra fırçası toz yapılı makyaj malzemesi üzerinde biraz gezdirildikten sonra tüm yüze dairesel hareketlerle nazikçe uygulanabilir. Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası - Powder Brush için Kullanım Tüyosu Flormar Konik Uçlu Silindir Pudra Fırçası ile pudra uygulaması yaparken fırçadaki fazla üründen kurtulmak için fırçanın hafifçe sallanması önerilir. Bu sayede çok daha doğal bir pudra deneyimi elde edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Pudra Fırçası
Geri Bildirim Ver