Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı (PEMBE) - Good Lids Only Eyeshadow Prime - 002 - 8682536010948

349 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı (PEMBE) - Good Lids Only Eyeshadow Prime - 002 - 8682536010948

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Limed Design Satıcı Ünvanı: LİMED DİZAYN TAKI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609120261900001 Vergi Kimlik Numarası: 6091202619
    Bu ürün Limed Design tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı - Good Lids Only Eyeshadow Primer Gün içinde göz makyajını tazelemekten yoruldun mu? Çözüm Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı - Good Lids Only Eyeshadow Primer’da saklı! Bu Flormar göz makyaj bazı, göz kapaklarındaki makyajın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayarak makyaj deneyimini baştan uca değiştiriyor. Işıltılı formülüyle ise daha aydınlık bir göz çevresi görünümü yaratıyor. Sen de günün ilk ışıklarında sürdüğün farın ya da göz kaleminin gecenin karanlığına kadar seninle kalmasını istiyorsan, Flormar Good Lids Only ışıltılı göz makyaj bazını hemen denemelisin! Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı - Good Lids Only Eyeshadow Primer Nedir? Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı - Good Lids Only Eyeshadow Primer, göz kapaklarındaki makyajın sabitlenerek saatler boyunca ilk andaki gibi kalmasını sağlayan bir makyaj ürünüdür. 7,5 mililitre hacme sahiptir. Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı - Good Lids Only Eyeshadow Primer Hangi Özelliklere Sahiptir? Likit yapılıdır. Işıltılı bir bitiş sunar. Yüksek örtücülüğe sahiptir. Hafif ve ince dokuludur. Sünger uçlu aplikatörü bulunur. Uzun süre kalıcı etkilidir. Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı’nı Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Good Lids Only ışıltılı göz bazı, göz kapaklarındaki rengi eşitleyerek kusursuz makyaj görünümleri yaratmaya yardımcı olur. Göz makyajı ürünlerinden maksimum oranda verim almayı sağlar. Renklerin en iyi şekilde ortaya çıkmasına katkıda bulunur. Hafif ve ince dokusu sayesinde göz kapaklarında ağırlık hissi yaratmaz. Konforlu bir kullanım sunar. Sünger uçlu aplikatörü sayesinde göz kapaklarına istenen miktarda kolay bir şekilde uygulanabilir. Uzun süre kalıcı etkisi sayesinde en yoğun günlerde ve en özel davetlerde rahatlıkla tercih edilebilir. Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı Nasıl Uygulanır? Flormar Good Lids Only uzun süre kalıcı göz makyaj bazı, temiz göz kapaklarının üzerine kendi aplikatörü yardımıyla uygulanabilir. Göz kapaklarına sürülen ürün makyaj süngeri ya da far fırçasıyla yardımıyla iyi bir şekilde dağıtılmalıdır. Ardından göz makyajına başlanabilir. Flormar Doğal Işıltı Veren Göz Makyaj Bazı için Kullanım Tüyosu Flormar Good Lids Only yüksek pigmentli göz makyaj bazını uygulamadan önce göz çevresi nemlendirilerek makyaja hazırlanabilir. Göz bazını uyguladıktan sonra nötr tonda bir far sürülerek makyajın daha da kalıcı olması sağlanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver