Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder - 003 Bronze Star - 8682536053372

389 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder - 003 Bronze Star - 8682536053372

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY SUMMET Satıcı Ünvanı: HABİBE GİZEM KARADAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330724058
    Bu ürün MY SUMMET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder Canlı ve dinamik bir görünüm elde etmenin sırrı aydınlık bir makyajda saklı. Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder ise seninle bu sırrı paylaşmaya hazır! Flormar Illuminating Powder yoğun pigmentli aydınlatıcı, cilt kusurlarını gizlerken aynı zamanda aydınlatıcı etkisiyle doğal ışıltılı bir makyaj deneyimi sunuyor. Soğuk ve sıcak cilt alt tonlarıyla uyumlu üç ayrı renk seçeneğine sahip olan bu Flormar aydınlatıcı, günlük makyaj uygulamalarının vazgeçilmezi olmak için sabırsızlanıyor! Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder Nedir? Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder, mikro ışıltılı yapıya sahip bir ten makyajı ürünüdür. Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder Hangi Özelliklere Sahiptir? Mikro ışıltılardan oluşan sedefli bir dokuya sahiptir. İnce ve hafif bir formülle geliştirilmiştir. Toz formüllü ve kompakt yapıdadır. Tozlanma yapmaz. Uzun süre kalıcıdır. Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder’ı Tercih Etmek için 3 Neden Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı, yorgun ve solgun görünümü ortadan kaldırarak canlı bir ten makyajı elde etmeyi sağlar. Yüzde istenen noktaları vurgulamayı mümkün hale getirir ve çok daha şekilli yüz hatlarının oluşmasını destekler. İnce ve yumuşak dokusu sayesinde cilt üzerinde ağırlık yapmaz, doğal ve ipeksi bir görünüm oluşturur. Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder Nasıl Uygulanır? Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı genellikle makyaj bazı, kapatıcı ve fondöten gibi ten makyaj ürünlerinden sonra uygulanır. Bununla birlikte yalnızca nemlendirilmiş cilde de kullanılabilir. Elmacık kemikleri, burun, dudak üstü ve çene gibi bölgelerin yanı sıra isteğe bağlı olarak yüzün tamamına homojen bir şekilde de uygulanabilir. Flormar aydınlatıcı pudra yüzün belirli bölgelerine uygulanacaksa yelpaze uçlu fırça tercih edilebilir. Yüze tamamen pudra uygulamak için ise geniş uçlu fırçalardan yardım alınmalıdır. Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı - Illuminating Powder için Kullanım Tüyosu Flormar Yoğun Pigmentli Aydınlatıcı’yı uygularken daha doğal görünüm oluşturmak için iyice nemlendirilmiş cilde tampon hareketlerle rötuş yapılması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Renk Lacivert
  • RGB #F8E6D0
Geri Bildirim Ver

Flormar Aydınlatıcı - Powder Illuminator Midnight Star 02

Aydınlatıcılar kozmetik sektöründe makyaj malzemeleri içinde yaygın olarak kullanılır. Güzel görünmek isteyen kadınların vazgeçilmez makyaj ürünlerinden biri de aydınlatıcılardır. Parlak ve ışıltılı bir cilt için Flormar aydınlatıcı - Powder Illuminator Midnight Star 02 kullanarak doğal bir görünüm elde edebilir, yüzünüzde öne çıkarmak istediğiniz bölgeye uygulayabilirsiniz. Makyajını doğal bir ışıltıyla tamamlamak isteyenler için ideal bir üründür. Genellikle yüzün T bölgesine sürülen ürünü ihtiyacınıza göre yüzünüzün istediğiniz kısmına uygulayabilirsiniz. Ürün, ipeksi dokusuyla cildinize canlı ve taze bir görüntü vermenize yardımcı olur. Bu ürünü istediğiniz mekanda istediğiniz sıklıkta kolayca uygulayabilir, makyajınızı Flormar aydınlatıcı ile kusursuz bir bitişle tamamlayabilirsiniz. Her yerde rahatlıkla cildinize uygulayabileceğiniz Flormar aydınlatıcının kullanımı pratiktir. Dağılmayan pudrasını özel fırça kullanımıyla istediğiniz şekilde sürebilirsiniz.

  • Işıltılı aydınlık
  • Doğal görünüm
  • Mükemmel bitiş

Işıltılı Aydınlık için Flormar IIIuminator Midnight Star 02

Işıltılı Aydınlık için Flormar IIIuminator Midnight Star 02

Flormar aydınlatıcı her cilt tipine uygun bir renk pigmentine sahiptir. Yapısındaki yüksek pigmentasyon sayesinde her renk cilt tipine uyum gösterir. Flormar Aydınlatıcı Powder Illuminator Midnight Star 02 uzun süre kalıcılığını korur. Sık aralıklarla makyajınızı yenilemek zorunda bırakmayan bir yapıya sahiptir. Ürün, pudra yapısıyla cildiniz ile bütünleşerek kadifemsi bir güzellik katar. Aydınlatıcıyı günlük makyajınızda ya da özel günler için gönül rahatlığıyla cildinizde kullanabilirsiniz. Ciltte uygulandığı yere netlik ve parıltı veren bu ürün elmacık kemikleri, alın ve burun gibi bölgelere uygulanabilir. Flormar Powder Illuminator Midnight Star bakımlı ve tarzından ödün vermek istemeyen kadınların tercih ettiği bir üründür. Cildinizin hem parlak görünmesini hem de göze batmasını istemiyorsanız bu ürün size uygun olabilir. Kullanımı kolay ve pratik olan ürünü satın alarak özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Doğal Güzellik İçin Flormar Illuminator Midnight Star 02

Doğal Güzellik İçin Flormar Illuminator Midnight Star 02

Makyajınızı Flormar Powder Illuminator ile kusursuz bir şekilde tamamlamak için doğru fırça seçimi önemlidir. Uygulamada doğallığı yakalamak için yelpaze formundaki aydınlatıcı fırçalarını tercih etmeniz önerilir. Günlük makyajınızda hafif bir parlaklık cildinize canlılık katar. Gece makyajında ışıltınızı belirginleştirmek için fazla aydınlatıcı kullanabilirsiniz. Doğru fırça tutuşu ile istediğiniz etkiye ulaşabilirsiniz. Flormar Aydınlatıcı Powder Illuminator Midnight Star 02 kullananlar göz pınarlarına sürüp gözlerinin birbirinden ayrık ve iri göründüğünü dile getirirler. Cildinizin hangi bölgesini vurgulamak isterseniz ürünü oraya uygulayabilirsiniz. Makyaj yapmak istemediğiniz günlerde bile sadece nemlendiricinin üstüne aydınlatıcı kullandığınızda canlı bir cilt elde edebilirsiniz. Powder Illuminator Midnight Star 02 her kadının çantasında olması gereken kurtarıcı bir üründür. Parçalanmayan, yumuşak ve ipeksi dokusuyla cildinize mükemmel bir son dokunuş yapan bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Flormar Aydınlatıcı Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Avantajlı Fiyatıyla Flormar Aydınlatıcı Trendyol'da!

Kozmetik sektöründeki yenilikler ile aydınlatıcılar da favori ürün haline gelir. Ürünü yüzünüzün öne çıkmasını istediğiniz bölgesine sürerek vurgulayabilirsiniz. Kalkık bir burun ya da kaş için rahatlıkla bu üründen yardım alabilirsiniz. Etkili sonuçlar için aydınlatıcıyı fondötenden sonra cildinize uygulamanız tavsiye edilir. Böylece doğal bir ışıltıya sahip olabilirsiniz. Yüz makyajınızı aydınlatıcı ile bitirip üstüne başka bir şey sürmemeniz gerekir. Yanlış kullanımlarda beklediğiniz performansı göremeyebilirsiniz. Flormar Aydınlatıcı Powder Illuminator Midnight Star 02 fiyatı her bütçeye uygun olmasıyla müşterilerin memnuniyetini kazanır. Kaliteli ve pratik kullanımıyla herkesin alabileceği bir fiyata sahiptir. Bazı dönemlerdeki kampanyalı satışlar sayesinde avantajlı fiyata alabilirsiniz. Ayrıca set halinde birkaç makyaj malzemesinin birlikte hazırlandığı seçenekler de vardır. Flormar Aydınlatıcı Powder Illuminator Midnight Star 02 yorum yazılarını okuyarak siz de kararınızı kolayca verebilirsiniz.