FLORASOFT Flora Trio Tablet Mop Seti 3 Bölmeli

590 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FLORASOFT Flora Trio Tablet Mop Seti 3 Bölmeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUROĞLU Satıcı Ünvanı: TUROĞLU OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871121638600001 Vergi Kimlik Numarası: 8711216386
    Bu ürün TUROĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flora Trio Tablet Mop Seti 3 Bölmeli Pembe Hacim: 14 Lt Tablet mop ev, ofis vb. alanlardaki temizlik sürenizi en aza indirmeye yardımcı olur. Ergonomik tasarımı sayesinde beliniz ağrımadan, yorulmadan en ulaşılmaz yerleri bile temizleyebilirsiniz. Kullanım Şekli Yıkama kısmını 4.5 Lt deterjanlı suyla doldurun. Mop başlığını dikey konuma getirerek haznenin içerisinde zemine kadar indirin. Yıkama haznesindeki suyu en fazla maksimum 30 yıkamaya kadar kullanabilirsiniz. Durulama kısmını 3.3 Lt temiz suyla doldurun. Mop başlığını bu kez durulama haznesinin içerisinde zemine kadar indirin. Yukarı çektiğinizde fazla su yıkama haznesine aktarılacaktır. Son olarak mopu kurulama haznesine yerleştirip aşağı-yukarı 2-3 kez hareket ettirin. Yukarı çektiğinizde fazla su yıkama haznesine aktarılacaktır. İster parke, ister seramik her zeminde güvenle temizlik işlemi yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
Geri Bildirim Ver