Flink Sauber Flink & Sauber Mutfak Bezi 2'li 35x35cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Flink Sauber Flink & Sauber Mutfak Bezi 2'li 35x35cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLI TOPTAN Satıcı Ünvanı: SADIK YAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9350447623
    Bu ürün HIZLI TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Mutfak Bezi • 2 adet • Ebatları: 35x35 cm

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Mutfak Bezi
Geri Bildirim Ver

Flink & Sauber Mutfak Bezi ile Daha Temiz Evler

Mutfak temizliği yaşam alanınızın önemli bir parçasıdır. Mutfağı temizlemeden çevre hijyeninden söz edilemez. İnatçı lekeler ve yağ kalıntıları mutfak yüzeylerinde daha sık görülür. Mutfağı temizlemeyi ve mutfakta kısa sürede çalışmayı kolaylaştırmak için ise Flink Sauber Flink & Sauber mutfak bezi 2'li 35x35cm sr12061050 üretilmiştir. Bu bez mutfak temizliğinin olmazsa olmazlarından biridir. Sıvı emici bu mutfak bezi mutfak yüzeyinin kolayca kurumasına yardımcı olur. Flink Sauber Flink & Sauber mutfak bezi 2'li 35x35cm sr12061050 kullanımı mutfak hijyeni için önemlidir. Çünkü mutfak tezgahı fayansları ıslak kalabilir ve bakteri oluşumuna neden olabilir. Bu durumun önüne geçen bu ürün, mutfak tezgahının yanı sıra mutfak masasının yüzeyinde de kullanılabilir. Ayrıca bezin yumuşak yapısı ahşaptan yapılmış masanın yüzeyine de zarar vermez.

  • Etkili Kurulama
  • Kolay Kullanım
  • Uzun Ömür

Flink Sauber Flink & Sauber Mutfak Bezi 2'li Özellikleri

Flink Sauber Flink & Sauber mutfak bezi 2'li 35x35cm sr12061050 içeriği ile ideal bir hijyen sağlar. Bu bezlerin uzun süreli olarak kullanıldığında ise dikkat edilmesi gereken birkaç unsuru göz ardı etmemek gerekir. Bu açıdan direkt güneş ışığı almayan bir yerde saklamanız tavsiye edilir. Kuru bir ortamın tercih edilmesi önemlidir. Direkt güneş ışığına maruz kalan bu bezler aşırı ısı aldığı zaman ömürlerini kaybedebilmektedir. Ayrıca kuru bir ortam bakteri ve küf oluşumunu engeller. Hoş olmayan kokuların oluşmasını önlemek için temizlik bezinin bulunduğu çekmece ve dolapları havalandırmanız da önemlidir. Bu ürünün yer aldığı alanların düzenli aralıklarla boşaltılması gerekir. Ayrıca nemli ya da ıslak bir bez yardımı ile silinerek istenmeyen bakteri oluşumunun önüne geçebilirsiniz. Ayrıca Flink & Sauber mutfak bezi 2'li temizlik bezi hijyeni korumak için elde veya makinede yıkanabilir.

Flink Sauber Flink & Sauber Mutfak Bezi 2'li Kullanımı

Mikrofiber bir yapıya sahip Flink Sauber Flink & Sauber mutfak bezi 2'li 35x35cm sr12061050 özellikleri ile dikkat çeken bir üründür. Bu ürün mutfağı temizlemek için kullanılan diğer bezlere göre daha hijyenik bir ortam sunar. Pamuk içeren bu bezler doğal malzemelerden yapılır. Pamuklu olan bu mutfak bezi bulaşık makinesinde yıkamak istemediğiniz bulaşıkları kurulamanızı da sağlar. Doğası gereği pamuklu olan bu mutfak bezi hızlı bir şekilde de kurur. Ürün ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için ise Flink Sauber Flink & Sauber mutfak bezi 2'li 35x35cm sr12061050 yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede etkili temizlik sunan bir mutfak bezine sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu bez ile çizilmeyen yüzeylere de sahip olabilirsiniz. Böylelikle ekonomik olarak da bütçenize uygun bir seçeneği tercih edebilirsiniz.

Flink Sauber Flink & Sauber Mutfak Bezi 2'li Fiyatları

Mikrofiber Flink Sauber mutfak bezi ellerinizi yıkayıp kuruladıktan sonra kurumasını beklemek istemediğiniz mutfak gereçlerini kurutmak için de kullanılabilir. Bu sr12061050 bez, mutfak eşyalarınızda herhangi bir çizik bırakmaz. Bu açıdan mutfağın her alanında güvenle kullanılabilir. Mikrofiber bez yüzeyde yeterli temizleme performansı sergiler. Üstelik bu bezi fırınları, davlumbazları ve çeşitli cihazları temizlemek için de kullanabilirsiniz. Çünkü ürün yüzeyde çizik veya leke kalmaz. Ayrıca bu mikrofiber bez özellikle kirlenmeye meyilli beyaz eşyaların yüzeyini temizler. Tüm bunlara ek olarak Flink & Sauber temizlik bezi fiyatları her bütçeye uygun bir biçimde şekillendirilmiştir. Eğer ürün istek ve ihtiyacınıza uygun ise hızlı ve pratik bir şekilde Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Kolay kullanım ve uzun ömür avantajları sunan mutfak bezi temizlik ihtiyacını en uygun şekilde karşılamaya yardımcı olur.