Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Yer Bezi Çok Emici, 50x60 Cm

249 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Yer Bezi Çok Emici, 50x60 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DYA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: DYA KOZMETİK DANIŞMANLIK TURİZM TEKSTİL VE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323117408700001 Vergi Kimlik Numarası: 3231174087
    Bu ürün DYA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Ev temizliğinde son dokunuş toz alma ile sağlanır. • Temizliğin vazgeçilmez kahramanlarından olan Flink & Sauber Mikrofiber Yer Bezi Çok Emici 50x60 cm, iz ve tozun kalmadığı bir temizliğe yardımcı olur. • Alman kalitesini, uygun fiyatlara evlere getiren Rossmann sayesinde temizlik zahmetsiz hale gelir. • Flink & Sauber Mikrofiber Yer Bezi yüzeydeki inatçı kirleri sorunsuz bir şekilde temizleme imkanı tanır. • İz ve toz bırakmadan zahmetsizce bir temizlik deneyimi sağlar. • Üstelik kimyasal madde gerektirmeden tüm pürüzsüz yüzeylerde etkili sonuç almayı sağlayan bu ürün, vazgeçilmez bir temizlik yardımcısı haline gelir. • 50x60 cm ebatı ile oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. • Kimyasal maddelere ihtiyaç duymadan temizler. • Elektrostatik özelliği sayesinde kuru olarak da kullanır. • 60º C sıcaklığına kadar makinede yıkanır. • Yüksek emici güç ve kir toplama özelliği zahmetsiz temizlik imkanı tanır. • Geniş ebatı sayesinde temizleyip, katladıkça daha çok alan temizlenize olanak sağlar.
Geri Bildirim Ver

Flink & Sauber Mikrofiber Yer Bezi

Flink Sauber Flink & Sauber mikrofiber yer bezi çok emici, 50x60 cm sr12061023, kimyasal temizleyicilere ihtiyaç duymadan tüm düz zeminlerdeki inatçı lekeleri çıkarır. Yüksek emiş gücü ve kir emme özelliği bulunan Flink & Sauber mikrofiber yer bezi, elektrostatik özelliği sayesinde kuru olarak kullanılabilir. 60°C'ye kadar makinede yıkanabilen bu ürün, çeşitli renklerde mevcuttur. Ayrıca ürün, kimyasal temizleyicilere ihtiyaç duymadan kullanımı kolaylığı sunar. Flink Sauber Flink & Sauber mikrofiber yer bezi çok emici, 50x60 cm sr12061023 kullanımı için ise yüzeyi dairesel hareketlerle silmeniz gerekir. Eğer bezin bir tarafı kirli ise katlayıp diğer tarafını da kullanabilirsiniz. Her iki taraf da kirliyse bezi yıkayıp temizleme alanı bitene kadar bu işlemi tekrarlayabilirsiniz.

  • Kolay Kullanım
  • Pürüzsüz Yüzeyler
  • Leke Karşıtı

Flink & Sauber Mikrofiber Yer Bezi Özellikleri

Tüm zeminlerin temizliği için Flink Sauber ıslak yer bezi idealdir. Yüzeydeki toz ve kiri kolayca alan sr12061023 ürünü hiçbir iz, tüy veya leke bırakmaz. Bu açıdan hijyenik temizlik sağlar. Göz alıcı bir parlaklık ve mükemmel temizlik için Flink Sauber yer bezini nemlendirin, sıkın ve dört parçaya katlayın. Ardından bezi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bezi temizlemek için ise sadece su ve beyaz sabun kullanabilirsiniz. Bu açıdan deterjan kullanmaya gerek yoktur. Flink Sauber yer bezinin statik emiş gücü temizliği hızlı ve kolay hale getirir. Mikrofiber teknolojisiyle yapılan bu yüzey temizleme bezinin ipliği insan saçından sadece %1 daha incedir. Bu özelliği sayesinde kiri içeri hapseder. Bundan dolayı Flink Sauber Flink & Sauber mikrofiber yer bezi çok emici, 50x60 cm sr12061023 kullananlar tarafından beğenilen bir üründür.

Flink & Sauber Mikrofiber Yer Bezi Kullanımı

Çevre dostu içeriği ile Flink Sauber yer bezi biyolojik olarak parçalanabilir. Ayrıca bu ürün boya gibi kimyasallar madde içermez. Çok yönlü bir kumaş olan mikrofiber yapıya sahip bu bez tekli bir şekilde satılmaktadır. Ürünün 50x60 ebatı ve Flink Sauber Flink & Sauber mikrofiber yer bezi çok emici, 50x60 cm sr12061023 özellikleri ise size kolay bir temizlik deneyimi sunar. Bu mikrofiber bezin en önemli özelliği ise en küçük toz parçacıklarını bile yakalama özelliğine sahip olmasıdır. Bu açıdan tüm yüzeylerindeki kiri ve tozu tamamen ortadan kaldırır. Buna ek olarak ürün kullanıldığı alanları çizmez. Bundan dolayı ahşap ve parke zeminlerde dahi güvenle kullanılabilir. Leke karşıtı özellikleri, mikrofiber yapısı ve Flink Sauber kalitesi ile her evin ihtiyacını karşılayabilecek potansiyeldedir.

Flink & Sauber Mikrofiber Yer Bezi Fiyatları

Flink Sauber mikrofiber yer bezleri en az işlemle en yüksek temizleme performansına sahiptir. Bu açıdan istediğiniz alanlar için gereken hijyeni sağlar. Aynı zamanda Flink Sauber Flink & Sauber mikrofiber yer bezi çok emici, 50x60 cm sr12061023 içeriği hijyenik sonuçlar sağlaması adına özel olarak üretilmiştir. Böylece kapsamlı bir yer temizliği için hijyen sağlamakta zorluk çekmezsiniz. Çünkü bu bez hızlı ve etkili temizlik için geliştirilmiştir. Ayrıca bezin yüzeyi mikro fırça etkisi sağlayan bir yapıdadır. Mikro fırça görevi gören yüzey birçok yüzeydeki inatçı lekelerin kısa sürede çıkarılmasına yardımcı olur. Temizlik sırasında beze çok fazla kuvvet uygulamasanız bile yüzeyin temiz olduğunu görebilirsiniz. İhtiyacınızı karşılayabilecek potansiyele sahip olan bu ürünü dilerseniz Trendyol’dan hızlı ve kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.