Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Temizlik Bezi Genel Kullanım, 32x37 Cm 2 Adet

99 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Temizlik Bezi Genel Kullanım, 32x37 Cm 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rossmann Satıcı Ünvanı: DİRK ROSSMANN MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735066791000037 Vergi Kimlik Numarası: 7350667910
    Bu ürün Rossmann tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Genel kullanım amaçlı mikrofiber temizlik bezi kolayca çelik, cam, ayna veya mobilya gibi düz zeminleri temizler. • Kimyasal temizlik maddesi bile kullanmadan inatçı kirleri temizlemenize yardımcı olur. • İnce mikrofiberler en küçük çukurlara bile nüfuz eder. • Yağlı kir parçacıklarını emer. • 60º C sıcaklığa kadar çamaşır makinesinde yıkanabilir. • Ebatları: 32x37 cm, 2 adet

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

Flink & Sauber Mikrofiber Temizlik Bezi ile Etkili Temizlik

Flink Sauber Flink & Sauber mikrofiber temizlik bezi genel kullanım, 32x37 cm 2 adet çelik, cam, ayna ve mobilya gibi düz yüzeylerin temizlenmesini kolaylaştırır. İnatçı lekeleri kimyasal deterjan kullanmadan çıkarmaya yardımcı olan Flink Sauber Flink & Sauber mikrofiber temizlik bezi genel kullanım, 32x37 cm 2 adet SR12062543, küçük deliklere bile nüfuz eder. Yağlı kir parçacıklarını emen bu ürün, 60 °C'ye kadar makinede yıkanabilir. Kullanan kişiler tarafından sevilen bu bezlerin ayırt edici özelliklerinden biri deterjan veya temizlik maddesi gerektirmemesidir. Tek başına kullanılabilen Flink Sauber mikrofiber temizlik bezi uzun süre kullanılabilir. Özellikle deterjan gerektirmediği için astım hastaları tarafından sıklıkla tercih edilir. Çocuklara zarar vermeyen bu ürün ebeveynler tarafından da güvenle kullanılabilir. İnatçı lekeleri çıkarmak istiyorsanız Flink & Sauber mikrofiber cam bezi kullanabilirsiniz.

  • Ekonomik Özellik
  • Her Yüzeye Uygun
  • Yüksek Emiş Gücü

Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Temizlik Bezi Özellikleri

Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Temizlik Bezi Özellikleri

Özellikle mutfakta çok önemli olan Flink Sauber mikrofiber temizlik bezi yüksek emiş gücüne sahiptir. Yüksek kalitesi sayesinde Flink Sauber mikrofiber bez uzun süreler boyunca kullanılır. Temizlik sırasında deforme olmadığı için defalarca uygulayarak ilk günkü etkisini elde edebilirsiniz. Ancak etkili sonuç almak istiyorsanız katlama şekline dikkat etmeniz gerekmektedir. İçindeki tüm kiri ve tozu hapsetmek için dörde katlamanız önerilir. Ancak tek kat olarak kullanıldığında geniş yüzeyler de kolaylıkla silinebilir. Mutfakta bulunması ve temizlenmesi çok zor olan inatçı yağları Flink Sauber mutfak bezi sayesinde kolayca temizleyebilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünü cam silmek için de kullanabilirsiniz. Bu açıdan Flink Sauber cam bezi camda çizik ve su izi bırakmadan hijyen sağlar.

Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Temizlik Bezi Kullanımı

Kirleri Emen Yapısı ile Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Temizlik Bezi Kullanımı

Çeşitli amaçlara sahip Flink Sauber mikrofiber bez tek bir ürünle birden fazla yüzeyin temizlenmesini kolaylaştırır. Gelişmiş teknoloji ile üretilen bu mikrofiber model, kolay erişime ve performansa sahiptir. Her yerde etkili sonuçlar veren bu ürün temizlik ihtiyaçlarınızı karşılamanıza büyük ölçüde yardımcı olur ve içeriğinde zararlı maddeler yer almamaktadır. Bu sayede temizliğinizi tereddüt etmeden yapabilirsiniz. Polyester ve poliamidin birlikte inceltilmesi ile oluşturulan bu ürün ile ilgili detaylı bilgi almak için ise Flink Sauber Flink & Sauber mikrofiber temizlik bezi genel kullanım, 32x37 cm 2 adet yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu bezi doğru şekilde kullanırsanız uzun süre dayanır. Yüksek emiş gücü ve her yüzeye uygun nitelik göstermesi ile mikrofiber temizlik bezi birçok alanda tercih edilebilmektedir.

Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Temizlik Bezi Fiyatları

Flink Sauber Flink & Sauber Mikrofiber Temizlik Bezi Fiyatları

Geniş uygulama alanı sayesinde Flink Sauber mikrofiber temizlik bezi, araba yıkamadan cam temizliğine kadar çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Sağlığınıza zararsız olmasının yanı sıra alerjik hastalar için de uygundur. Ayrıca bu ürünler tozu hapsederek hijyenik bir kullanım sunar. Bu yüzden toz alerjisi olanlar tereddüt etmeden kullanabilirler. Kullanım yüzeyinde silinen toz ürünün içerisinde kalır, böylece farklı bir yüzeyde kullanılsa dahi toz bırakmaz. Bu sayede zaman kaybetmeden verimli temizlik yapabilirsiniz. Tek bir işlemle dahi geniş bir alanı sorunsuz ve aynı zamanda etkili bir şekilde temizlemenize yardımcı olan bu ürünü satın almak için ise Trendyol’da bulunan Flink Sauber Flink & Sauber mikrofiber temizlik bezi genel kullanım, 32x37 cm 2 adet satın al seçeneğini kullanabilirsiniz. Böylelikle farklı temizlik amaçları için tek bir mikrofiber bezden yararlanabilirsiniz.