10
Temizlik Fırçası ve Süpürge kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Flink Sauber Flink & Sauber Bulaşık Fırçası Yuvarlak Başlıklı

169 TL
Son 3 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Flink Sauber Flink & Sauber Bulaşık Fırçası Yuvarlak Başlıklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DYA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: DYA KOZMETİK DANIŞMANLIK TURİZM TEKSTİL VE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323117408700001 Vergi Kimlik Numarası: 3231174087
    Bu ürün DYA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Bulaşıklarınızdaki kirleri pratik bir şekilde temizler. • Fırça yapısı sayesinde köşelere erişebilir. • Ergonomik sapı ve askısı sayesinde ellerinizi kirletmeden bulaşıklar temizleyebilirsiniz. • Bulaşık makinesine uygundur.
Geri Bildirim Ver

Flink & Sauber Bulaşık Fırçası Yuvarlak Başlıklı

Bulaşıklardaki lekeler ve kalıntılar, oldukça inatçı olduğu için bununla başa çıkabilmek adına mutfakta etkili ve pratik bir yardımcıya ihtiyaç duyulur. Bu noktada imdadınıza yetişen Flink Sauber bulaşık fırçası, temizliği zor olan mutfak kaplarınız için ideal bir üründür. Bu ürünü kullanarak tüm kalıntılardan kısa süre içerisinde kurtulabilirsiniz. Flink & Sauber bulaşık fırçası yuvarlak başlıklı ile pratik temizlik deneyimine her kullanımda rahatlıkla erişebilir, zamandan tasarruf ederek bulaşıklarınızı yoğun kirlerden arındırabilirsiniz. Güçlü bir temizlik için tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz bu ürün, sahip olduğu özelliklerle hayatınızı kolaylaştırır. Böylece kısa sürede bulaşık işlerinizi tamamlayabilir ve zamandan kazanarak ailenize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Ayrıca çıkmayan kirlerle uğraşarak sinirlerinizi bozmak yerine, bulaşık yıkama deneyimini eğlenceli hale getirebilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Uzun ömürlü yapı
  • Pratik kullanım imkanı

Dakikalar İçerisinde Hijyene Ulaşma İmkanı

Dakikalar İçerisinde Hijyene Ulaşma İmkanı

Yalnızca bulaşıklarınızı değil, aynı zamanda lavaboları temizlemek için de kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde eldiven takma ihtiyacı duymadan uygun miktarda deterjanla lavabonuzu temizleyebilirsiniz. Ayrıca bulaşıkları makineye yerleştirmeden önce suda durularken yaptığınız temizleme işlemini de ellerinizi sürmeden hızlıca yapabilirsiniz. Flink Sauber Flink & Sauber bulaşık fırçası yuvarlak başlıklı, ergonomik sapı ile tutma kolaylığı sağlar. İdeal boyutuyla mutfağınızda yer kaplamaz ve dayanıklı fırça yapısı sayesinde lavabonuzun her köşesine erişebilir. Bulaşık yıkama fırçasının üzerindeki delikten yararlanarak kullanmadığınız zamanlarda ürünü asabilirsiniz. Geniş yüzeylere uygun fırça alanı, sağlam gövdesi ve dayanıklı kıl yapısı ile etkin bir temizlik, kalitesiyle de uzun süre kullanım sağlar. Yer kaplamayan ve şık tasarımıyla öne çıkan ürünler, farklı renk seçenekleri ile sizleri bekler. Böylece mutfağınıza uygun olanı kolaylıkla seçebilirsiniz.

Dikkat Çekici Flink Sauber Bulaşık Fırçası Özellikleri

Dikkat Çekici Flink Sauber Bulaşık Fırçası Özellikleri

Dayanıklı ve esnek fırça yapısı ile tencerelerinizin ve tavalarınızın her köşesine erişerek mutfağınızda sizlere konforlu bir temizlik sunan ürün, üstün kalite standartlarında üretilir. Flink & Sauber bulaşık fırçası, yuvarlak başlıklı olma özelliğiyle kirleri pratik ve hızlı bir şekilde temizlemenize yardımcı olur. Ayrıca ergonomik sapı, ellerinizi acıtmaz ve rahat kullanım imkanı sunar. Tutuş kolaylığının keyfini çıkararak bulaşıklarınızı pırıl pırıl yapabilirsiniz. Ellerinizi kirletmeden bulaşıkları fırçalayıp mutfakta zamandan tasarruf edebilir, sevdiklerinizle dilediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz. Flink Sauber Flink & Sauber bulaşık fırçası yuvarlak başlıklı özellikleri, oldukça dikkat çekicidir. Tencere, tava, tabak gibi eşyalarınızdaki lekeleri kolay bir şekilde çıkarmak için yalnızca bir miktar sıcak suyun içinde bunları bir süre bekletmeniz, ardından fırçayı kullanarak kapları temizlemeniz yeterlidir. Böylece kısa sürede etkili sonuca ulaşabilirsiniz. Mutfakta işinizi kolaylaştıran modern tasarımlı ürünlerle hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Flink & Sauber Bulaşık Fırçası

Uygun Fiyatlı Flink & Sauber Bulaşık Fırçası

Mutfağınızda kullanacağınız araç gereçlerin beklentilerinize uygun olması ve güvenilirlik sunması oldukça önemlidir. Kullananların övgüyle bahsettiği bu ürün, birçok açıdan size avantaj sağlar. Ürünü alacağınız zaman yaşadığınız kararsızlığı gidermek için diğer müşterilerin tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Ürün yorumları içerisinde müşterilerin gerçek deneyimlerine dair bilgiler ve tavsiyeler bulunur. Flink Sauber Flink & Sauber bulaşık fırçası yuvarlak başlıklı yorumlarına ulaşabilir, güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ürünü almaya karar vermeden önce aklınıza takılan birçok soruyu müşterilerin ürün değerlendirmelerine ulaşarak giderebilirsiniz. Ürün yorumları içinde yeni alacak müşterilere yönelik tavsiyeler de bulunur. Bu tavsiyelerden yararlanarak aldığınız üründen verim alabilir ve yüksek performans sağlayabilirsiniz. Bir ürünü satın almadan önce göz önüne almanız gereken kriterlerden biri de maliyetidir. Flink Sauber Flink & Sauber bulaşık fırçası yuvarlak başlıklı fiyatlarına göz atmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.