FlexSolar Taşınabilir 60W Güneş Paneli Solar Şarj Cihazı USB-C 45W QC 3.0 ve DC Çıkışlı, IP67, Monokristal

13.588 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

FlexSolar Taşınabilir 60W Güneş Paneli Solar Şarj Cihazı USB-C 45W QC 3.0 ve DC Çıkışlı, IP67, Monokristal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: FlexSolar Malzeme: ETFT laminasyon panelleri Ürün Ağırlığı: 2.4 Kilogram Konnektör Türü: DC5521, USB-A, USB-C Birlikte Gelen Bileşenler: DC5521 Fiş Kablosu, DC5521 Soket, Anderson Kablosu, Değiştirilebilir Bağlantılar Diğer özellikler ve açıklamalar şu şekildedir: Su Geçirmez ve Dayanıklı: IP67 su geçirmez ve toz geçirmez özelliklere sahiptir, böylece kötü hava koşullarında güvenle kullanılabilir. Ancak şarj işlemi sırasında suya maruz kalmaması önemlidir. Ayrıca 3M uzatma kablosu, güç istasyonunuzu veya diğer cihazlarınızı ani yüksek sıcaklıklara karşı korur ve ek şarj menzili sunar. Taşınabilir ve Yaygın Kullanım: 60 W güneş paneli hafif havacılık alüminyumundan yapılmıştır, sadece 2.4 kg ağırlığındadır ve 2.4 mm kalınlığındadır. Solar panel ve aksesuarlar, taşınabilirlik için dayanıklı polyester kanvas çantalarla donatılmıştır. Çeşitli cihazlara güç sağlayabilir, örneğin enerji santralleri, cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, iPad'ler, soğutucular vb. Teslimat Kapsamı: Bir adet 60 W güneş paneli, bir adet 10'u 1 arada değiştirilebilir priz, bir adet 0.3 metrelik DC5521 Anderson dişi kablo, bir adet 1 metrelik uzunlukta DC5521 kablo, bir adet 0.3 m DC5521 soket fotovoltaik bağlantı kablosu, 2 adet kapalı halka, el kitabı ve bir el çantası içerir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Panel Güç (Watt) 51-100
  • Panel Volt 12
Geri Bildirim Ver