FlexSolar Katlanabilir Solar Şarj Cihazı,Kamp ve Yürüyüş İçin IP67 Suya Dayanıklı, Taşınabilir Güneş Paneli

10.099 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

FlexSolar Katlanabilir Solar Şarj Cihazı,Kamp ve Yürüyüş İçin IP67 Suya Dayanıklı, Taşınabilir Güneş Paneli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneş enerjisiyle çalışan taşınabilir cihazlarınızı şarj etmek için ideal olan FlexSolar 40W Katlanabilir Solar Şarj Cihazı, size açık hava etkinliklerinde güç sağlar. Bu cihaz, USB-C PD2.0 ve USB-A QC3.0 bağlantı noktalarıyla birlikte gelir, böylece akıllı telefonlar, tabletler, güç bankaları ve diğer elektronik cihazlarınızı şarj etmek için geniş bir uyum sağlar. %24 dönüşüm verimliliğiyle ETFE malzemesi ile kaplanmış olan bu güneş paneli, diğer güneş panellerine göre daha fazla elektrik üretir. Ayrıca IP67 su geçirmezlik derecesi ve ETFT laminasyonları sayesinde, beklenmedik hava koşullarında bile güvenilir bir performans sunar. Taşınabilir tasarımı ve hafif yapısı, kolaylıkla sırt çantanıza veya diğer ekipmanlarınıza sığar ve açık hava etkinliklerinde kullanımı kolay hale getirir. Ayrıca, akıllı şarj teknolojisiyle donatılmış olan bu güneş paneli, cihazlara zarar vermeden en hızlı şarjı sağlamak için en uygun akımı otomatik olarak algılar. Şarj durumunu gösteren kırmızı LED ışığı ve otomatik yeniden başlatma özelliği de kullanımı kolay hale getirir. Kamp, yürüyüş, balık tutma ve diğer açık hava etkinlikleri için ideal olan FlexSolar 40W Katlanabilir Solar Şarj Cihazı, güneşin enerjisini kullanarak güvenilir bir güç kaynağı sağlar."

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Panel Güç (Watt) 0-50
  • Panel Volt 12
Geri Bildirim Ver