FlexSolar 60W Taşınabilir Güneş Paneli USB 3.0, USB-C (PD 60W), DC/Anderson, IP67 Su Geçirmez

13.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

FlexSolar 60W Taşınabilir Güneş Paneli USB 3.0, USB-C (PD 60W), DC/Anderson, IP67 Su Geçirmez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek dönüşüm verimliliği: Taşınabilir güneş paneli, yüksek şeffaflıktaki e film laminasyonu ve kapsülleme teknolojilerini kullanır. Grade a+ monokristal güneş pilleri benimsenmiştir. Güneş enerjisi dönüşüm verimliliği %24'e kadar sağlanmaktadır. Çıkış gücü hava koşullarına ve doğrudan güneş ışığına bağlı olarak değişir. Dc ve usb hızlı güvenli şarj: 3 çıkışı vardır: Dc mc4 anderson çıkışı, usb 3.0 ve usb-C (pd 60w). Telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, dijital kameralar vb. Gibi elektronik ürünler için şarj imkanı sunar. Yerleşik koruma sistemi ile şarj güvenliği sağlanmaktadır. Açık havada yaşam sırasındaki ihtiyaçları karşılamak için uygundur: Kamp, karavan seyahati, balık tutma, yol gezisi vb. Akıllı şarj güneş paneli: Akıllı çip, bağlı cihazı otomatik olarak tanır ve en hızlı şarj hızını sağlamak için çıkış akımını ayarlar. Aynı anda birden fazla taşınabilir cihazı şarj etmeyi destekler. Açık havada yaşamak ve beklenmedik elektrik kesintileri için idealdir. Ip67 suya dayanıklı, toz geçirmez, dayanıklı şarj cihazı: Ip67 su geçirmez ve toz geçirmez özelliklere sahiptir. 3m uzatma kablosu, elektrik santralinizi veya diğer cihazlarınızı güneşten uzak tutabilecek ekstra bir şarj mesafesi sağlar. Bağlantı kutusu su geçirmez değildir, dolayısıyla cihazları şarj ederken sudan uzak tutulmalıdır. Ayarlanabilir standlı taşınabilir kamp güneş paneli: Hafif havacılık sınıfı alüminyum arka plakadan üretilmiştir. Sadece 2,4 kg ağırlığındadır ve kalınlığı 0,1 inç/2,4 mm'dir. Kolay taşınabilirlik için dayanıklı bir kanvas çantayla birlikte gelir. Güneş panelinin açısını güneş ışığına göre ayarlamak için iki adet destek ayağı bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Panel Güç (Watt) 0-50
  • Panel Volt 12
Geri Bildirim Ver