Flekosteel Krem 75 ml 2 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Flekosteel Krem 75 ml 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Sky Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Flekosteel krem nasıl kullanılır ? Fındık büyüklüğünde flekosteel kremden elinize alınız.
  • Ilgili bölgeye 15 dk boyunca emilene kadar masaj yapınız.
  • Emilim gerçekleştikten sonra masajı kesmeyiniz.
  • Dairesel uygulama şeklinde masaj yapınız.
  • Günde 1 defa zaman fark etmeksizin kullanınız.
  • 1 ay boyunca aynı şekilde kullanıma devam ediniz.
  • Serin kuru bir yerde güneş ışığından uzak tutunuz.
  • Göz ile temas etmekten kaçınınız.
  • 0-6 yaş gurubu çocukların ulaşamayacağı yerlerde tutunuz.
  • Uygulama esnasında ceyranlı ve rüzgarlı ortamda bulunmayınız.
  • Oda sıcaklığında tutunuz ve buz dolabında barındırmayınız.
  • Flekosteel uyarıflekosteel ilaç değildir, herhangi bir hastalığın tedavisi veya teşhisi amacı ile kullanılmamalıdır. Kesinlikle ilaç değildir. Içeriğindekilere karşı alerjisi olan kişilerin hekimlerine danışarak kullanması gerekmektedir

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver

Flekosteel Krem 75 ml 2 Adet

Cilt üzerinden yansıyan bölgesel ağrı ve rahatsızlıkların giderilmesi için tercih edilebilecek yöntemlerden birisi, krem kullanımıdır. Flekosteel krem, bu rahatsızlığın azaltılması, giderilmesi ve kontrol altına alınması konularında destek sağlayan bir formüle sahiptir.

  • Bel, boyun ve omuz bölgelerine; bacaklardaki ve kollardaki eklem bölgelerinde etkili
  • Flekosteel 75 ml krem 2 adet ile uzun süreli bir kullanım
  • Doğal bileşenlerden özel olarak üretilir

Flekosteel Krem Kullanmanın Faydaları

Flekosteel Krem Kullanmanın Faydaları

Özellikle eklem bölgelerinde yaşanan rahatsızlıklar için tercih edilen bu krem, istenilen her noktaya uygulanabilir. Flekosteel krem kullananlar, yaklaşık bir ay düzenli kullanım sonucunda dikkat çekici sonuçlar görülür.

Flekosteel krem faydaları arasında ilk sıralarda, ağrı kesici özellikleri yer alır. Formülünde yer alan bitkisel özler, ağrı kesici bir etki yaratacak şekilde bir araya getirilir. Cilt üzerine uygulama sonrası, bir ferahlık hissi oluşturur. Sporculardan öğrencilere kadar, eklem bölgelerinde ve kaslarında rahatsızlık hissi ile karşılaşan herkes tarafından tercih edilebilir. Bitkisel kaynaklı bir formülü olan kremin, ciltte istenmeyen reaksiyonlar yaratma riski oldukça düşüktür. Doğal formülü, özellikle hassas cilt dokusuna sahip bireyler tarafından sevilerek kullanılmasını sağlar. Formülünde bulunan doğal içeriklerden bazıları: okaliptüs yağı, zencefil yağı, beyaz çam yağı ve tarçın yağıdır. Bu içeriklerin bir araya getirilmesi, bölgesel şişliklerin inmesine de yardımcı olur.

    Pratik Şekilde Uygulanan Flekosteel Kremleri

    Pratik Şekilde Uygulanan Flekosteel Kremleri

    Flekosteel krem nasıl kullanılır, sorusu bu faydalı ürünle ilgili en çok merak edilen detaylar arasındadır. Pratik uygulama süreci, başka birisinin yardımına bile ihtiyaç duymadan kremi sürmenize imkan tanır. Flekosteel ürünlerinin bu detayı, düzenli kullanım için oldukça değerlidir.

    İlk olarak kremin uygulanacağı bölgedeki cildin temiz olması ve varsa kıyafetlerin çıkarılması gerekir. Cildin doğal formülü iyice emmesi için bir süre kıyafetler ile temas etmemesi en ideal sonuçları oluşturur. Ürünün uygulanacağı cilt bölgesinin büyüklüğüne bağlı olarak değişmekle birlikte, yaklaşık bir fındık büyüklüğünde krem miktarı yeterli olacaktır. Bu miktar cilt üzerine sürülür ve dairesel hareketlerle masaj yapılır. On ila on beş dakika masaj uygulandığında kremin cilt tarafından tamamıyla emildiğini görürsünüz. Cildin iyice rahatlaması için emilme sonrasında da birkaç dakika boyunca masaja devam etmeniz önerilir. Günde bir kere uygulanan krem, tüm faydalarından yararlanmanız için yeterli olacaktır. Günün hangi saatinde uyguladığınız kişisel tercihlerinize bağlıdır.

      Flekosteel Krem Kullanıcılarının Yorumları

      Flekosteel Krem Kullanıcılarının Yorumları

      Flekosteel krem kullanıcı yorumları içerisinde, doğal içerikli formülün etkisini hemen göstermeye başladığını belirtir. Bölgesel ağrı ve rahatsızlıkları için doğal içerikleri bulunan bir alternatif arayanlar için harika bir seçenek niteliğindedir. Eklem ağrıları, sakatlanmalar, kas tutulması ve benzeri sorunlar nedeniyle günlük işlerini yapmakta zorlanan bireylere yardımcı olur. Flekosteel krem 75 ml yorumlarına göz atarsanız her yaştan ve meslekten bireyin bölgesel rahatsızlıkları için bu ürünü kullandığını görebilirsiniz. Her gün bir kere ve yaklaşık bir ay boyunca kullanımı, ürün formüllerini tüm etkisini göstermesi için önerilen süredir. Trendyol’da Flekosteel krem yorumlarına ulaşabilir, ürünü kullanmış bireylerin görüşlerini alabilirsiniz. Aklınızdaki tüm soru işaretlerinin cevaplarına ulaştıktan sonra, doğal içerikli bu ürünün faydalarını kendiniz deneyimleyebilirsiniz. Oda sıcaklığında ve güneşten uzak bir noktada saklayabileceğiniz kremler ile keyifli bir kullanım süreci elde edebilirsiniz. İkili alım olanakları ile sunulan Flekosteel krem fiyatı, kampanya fırsatlarına sahiptir. İndirimlerden yararlanabilir, uygun fiyat aralıklarıyla Flekosteel ürünlerini alabilirsiniz.