4
Protez Diş Bakım kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Fixodent Premium Best Hold 40 Gr

Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kurumsal Fatura
112,20 TL109,99 TL
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
175 TL124 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fixodent Premium Best Hold 40 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLI KAPINDA Satıcı Ünvanı: ALİ KÜTÜKTE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070120818
    Bu ürün HIZLI KAPINDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Premium Best Hold 40 Gr Fixodent premium best hold 40 gr fixodent kadrosunda rakipsiz tutuş: Gün sonunda ilk tutmanın% 88'ine kadar yapıştırıcı olmamasına kıyasla 10 kat daha güçlü tutuş sağlar ve protezleri güvenli bir şekilde yerinde tutar olağanüstü tutma gücü sayesinde size her türlü sert yiyeceği yeme özgürlüğü verir diş etleri ve protezler arasında bir yastık görevi görerek kişiye özel bir uyum sağlar normal nozul sayesinde ince şeritler halinde uygulanması kolaydır tatsız formül gıdaların tadını etkilemez tam ve kısmi protezler için uygundur

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Diş Protezi Yapıştırıcı
Geri Bildirim Ver

Fixodent Plus En İyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr

Protez diş yapıştırıcısı; protez kullanan kişiler tarafından rahat bir şekilde yemek yemek, konuşabilmek, gülmek gibi eylemleri gerçekleştirebilmek nedenleriyle tercih edilir. Protezin dokuya tam anlamıyla yapışmasını sağlayan yapıştırıcı, protez diş ile diş eti çizgisi arasına yerleştirilir. Böylece protezleri sıkı bir şekilde tutarak konforlu bir kullanıma imkan tanır. Fixodent diş yapıştırıcı toksik olmayan doğal içeriği ile size sağlıklı ve rahat bir kullanım sağlar. Güçlü tutuş sağlayan ürün, protezleri sıkı bir şekilde tutarak doğal bir şekilde günlük aktivitelerde yardımcı olabilir. Fixodent Plus en iyi tutuş diş protez yapıştırıcı krem 40 gr etkili formülü ile diş etleri ve protezin güçlü bir şekilde birleşmesini ve bu sayede rahatça yemek yemenize, gülmenize veya konuşmanıza yardımcı olur.

  • Güçlü bir tutuş
  • Konforlu bir kullanım imkanı
  • Sağlığa zararlı olmayan içerik

Kaliteli Fixodent Plus En İyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı

Kaliteli Fixodent Plus En İyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı

Diş yapıştırıcı Fixodent aroma içermeyen formülü ile gıda parçacıklarının boşluklara girmesini engellemeye yardımcı olur. Böylece protezlerinizi konforlu bir şekilde kullanabilir, konuşmak, yemek yemek gibi eylemleri kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Protezlerin dişinize uyum sağlamasını kolaylaştıran ürün ile 10 kata kadar güçlü tutuşa ulaşabilirsiniz. Güçlü tutuş özelliği ile hayatınızı kolaylaştıran ürün, konsantre formülü sayesinde uygulamadan sonra hızlı etkileşir. Böylece ürünü pratik ve kısa sürede uygulayabilir, günlük yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. Ürün aroma içermediği için uyguladıktan sonra yemek yediğinizde yiyeceklerin tadını etkilemez. Tam ve kısmi protez kullanan bireyler için uygun olan ürün doğal ve rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlayarak protez kullanımınızı konforlu bir hale getirir. Yediğiniz yemeklerin tadını çıkarmanızı, gülerken veya konuşurken tedirgin olmanızı azaltan sağlıklı ve doğal ürün hayatınızı kolaylaştırır.

Konfor Sağlayan Fixodent Plus Protez Diş Yapıştırıcı

Konfor Sağlayan Fixodent Plus Protez Diş Yapıştırıcı

Protez diş kullanımı bazı günlük aktiviteleri kısıtlama durumu söz konusu olduğunda sıkıntılı bir süreç yaşanmasına neden olabilir. Böyle negatif durumlar yaşamamak için pratik bir şekilde yapıştırıcı uygulayarak olası rahatsızlıklar minimize edilir. Gelişmiş formülü ile beğeni toplayan Fixodent Plus en iyi tutuş diş protez yapıştırıcı krem 40 gr yorum ve değerlendirmeleri ürünün yaşam kalitesini iyileştirmesi, pratik kullanımı, toksin madde içermemesi gibi nedenlerle olumlu yöndedir. Siz de protez kullanırken sıkıntı yaşamak istemiyor, rahat hareket etmek istiyorsanız Fixodent Plus en iyi tutuş diş protez yapıştırıcı krem 40 gr satın alarak yemek yerken, gülerken veya konuşurken sıkıntı yaşama ihtimalinizi azaltabilirsiniz. Dilerseniz ürünü, protez diş kullanan bir sevdiğinize hediye ederek pratik kullanışlı ve kaliteli bu ürün ile onları sevindirebilir, mutlu edebilirsiniz.

Fixodent Plus Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Fiyatı

Fixodent Plus Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Fiyatı

Protez diş kullanımını kolaylaştıran ürün kaliteli içeriği ile de beğeni toplar. Kullanışlı ve pratik bir kullanım sağlayarak yaşam kalitenizi iyileştirir. Ayrıca az miktarda kullanım ile yüksek verim almanızı sağlayarak uzun süre kullanmanıza imkan tanır. Zengin formülasyonu ile etkili bir kullanım sağlayan Fixodent Plus en iyi tutuş diş protez yapıştırıcı krem 40 gr kullananlar tarafından da tavsiye edilir. Protez diş kullanımının negatif yönlerini azaltarak konforlu bir kullanım sağlamanıza imkan tanıyan ürünü satın alarak kaliteli içeriğinden memnun kalabilirsiniz. Hızlı bir şekilde kuruyan yapıştırıcıyı kısa sürede uygulayabilir ve uzun süre etkisini hissederek yararlanabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı Fixodent Plus en iyi tutuş diş protez yapıştırıcı krem 40 gr fiyat ve müşteri değerlendirmelerine Trendyol’dan ulaşabilir, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz.