FISTIKÇI ŞAHAP BEY Fıstıkçışahap Tuzlu Fıstık

800 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FISTIKÇI ŞAHAP BEY Fıstıkçışahap Tuzlu Fıstık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fıstıkçı Şahap bey gıda san tic ltd Satıcı Ünvanı: FISTIKÇI ŞAHAPBEY GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Mersis Numarası: 0387103892300001 Vergi Kimlik Numarası: 3871038923
    Bu ürün Fıstıkçı Şahap bey gıda san tic ltd tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 kg ÜCRETSİZ KARGO %99 ÇITLAK DUBLE BOY ANTEP FISTIĞI
Geri Bildirim Ver

Fıstıkçı Şahap Bey Tuzlu Fıstık Trendyol'da

Lezzeti ve kokusu ile hem yemeklerde hem de tatlılarda önemli bir yere sahip olan tuzlu fıstık, kuruyemiş çeşitleri arasında yer alır. İster tek başına ister tatlı ve yemeklerle birlikte tüketilebilen Fıstıkçı Şahap Bey fıstıkçışahap tuzlu fıstık, kolay açılabilen ve kaliteli olması bakımından ön plana çıkar. Kokusu ve tadı ile fark yaratan fıstıkçı şahap, double boyu ile olmazsa olmaz yemişlerdendir.

 
  • Lezzetli
  • Sağlıklı
  • Atıştırmalık

Fıstıkçı Şahap Bey Tuzlu Fıstık Özellikleri

Fıstıkçı Şahap Bey Tuzlu Fıstık Özellikleri

Türk damak zevkinin vazgeçilmez kuruyemişlerinin içinde yer alan antep fıstığı, yüksek vitamin değeri ve besleyiciliği ile oldukça fazla faydaya sahiptir. Potasyum ve selenyum kaynağı olan fıstık, düzenli ve yeterli miktarda tüketildiğinde kas sistemi başta olmak üzere sağlık bir vücut için önemli bir yere sahiptir. Kas ve bağışıklık sistemini destekleyen ve düzenli beslenmenin önemli bir adımı olarak görülen fıstıki B6 vitamin içerdiği için sağlıklı beslenmenin bir unsurudur. Tek başına tüketebileceğiniz gibi çeşitli tatlılar ve yemekler içinde de kullanarak da tüketilebilen fıstık yüksek lif ve protein içerdiği için oldukça sağlıklıdır. Türk tatlılarında da önemli bir yere sahip olan fıstık, hem sütlü hem de şerbetli tatlılarda sıklıkla kullanılır. Her damak zevkine uyan tadı ile vazgeçilmez bir kuruyemiş olan antep fıstığı, Fıstıkçı Şahap Bey kalitesinde sunulmaktadır. Antep fıstığının kolay açılabilir olması ve içinin lezzeti önemli bir husustur. Fıstıkçı Şahap tuzlu fıstık, büyük boyutu ve açık ağız kısmı ile sık tüketilmektedir.

 

Fıstıkçı Şahap Bey Tuzlu Fıstık Kaliteli mi?

Fıstıkçı Şahap Bey Tuzlu Fıstık Kaliteli mi?

FTSCKSHP001 kodu ile satışa sunulan Fıstıkçı Şahap Bey tuzlu fıstık, uzun ömürlü olması ve lezzeti ile kalitesini ortaya koymaktadır. Lezzeti bozulmadan uzun süre serin ve kuru yerde muhafaza edilerek saklanabilen tuzlu fıstık, birden fazla kullanım alanı ile dikkat çeker. Hem yemeklere hem de tatlılara farklı bir lezzet ekleyen vitamin ve lif deposu olan fıstık, sağlıklı beslenme için önemli bir yere sahiptir. İster kabuğu ile birlikte cam kavanoz içerisinde saklayabilir isterseniz de kabuklarından ayıklayarak saklayabilirsiniz. Hızlı kullanım için kabuklarından ayırarak saklamanız zamandan tasarruf sağlamanıza yardımcı olur. Kuruyemiş olarak da tüketebileceğiniz tuzlu fıstık, özellikle ara öğünlerde önemli bir enerji kaynağıdır. İçerisinde bulunan yüksek lif ve proteinden dolayı besleyiciliği ve doyuruculuğu fazla olan tuzlu fıstık, dengeli tüketildiğinde vücut sağlığı açısından önemli bir besindir. Aşırı miktarda tüketildiğinde alerjik reaksiyonlara neden olabileceği gibi tuzlu yapısından dolayı kronik rahatsızlığı bulunan kişiler tarafından dikkatli tüketilmesi önerilir.

 

Fıstıkçı Şahap Bey Tuzlu Fıstık Avantajları

Fıstıkçı Şahap Bey Tuzlu Fıstık Avantajları

1 kilogramlık paketler halinde satılan ve birden fazla kullanım alanına sahip olan tuzlu fıstık, kalitesi ve lezzetinden ödün vermeden güvenli teslimat seçenekleri ile gönderilmektedir. Taze, lezzetli ve çıtır yapısı ile damaklarda ayrı bir tat bırakan ve hem tatlılarda hem de yemeklerde kullanılabilen antep fıstığı, vakumlu paketlerle gönderilmektedir. Ürünleri serin ve kuru yerde muhafaza ettiğiniz takdirde daha uzun süre kullanabileceğiniz gibi ayıklayarak da hızlı tüketim gerçekleştirebilirsiniz. Ara öğünlerde lezzetli bir atıştırmalık olarak tercih edebileceğiniz gibi kuruyemiş çeşitleri ile birlikte keyifli anlarınızda da tüketebilirsiniz. Fıstıkçı Şahap Bey fıstıkçışahap tuzlu fıstık yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz Fıstıkçı Şahap Bey fıstıkçışahap tuzlu fıstık fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü güvenli alışveriş seçeneğiyle hemen sipariş edebilirsiniz.