FiSKARS Hayvan Figürlü Çocuk Makası

289 TL

Ürün Bilgileri

FiSKARS Hayvan Figürlü Çocuk Makası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOYCE TOYS Satıcı Ünvanı: COYS MİZRAHİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2741602413000001 Vergi Kimlik Numarası: 2700344581
    Bu ürün JOYCE TOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Sağ ve sol el kullanımına uygundur * Yuvarlak ucu ile güvenlidir * Eğlenceli figürleriyle çocuklar makas kullanmaya teşvik eder * Makas kullanımı çocukların ince motor becerilerini güçlendirir. * 3-10 yaş çocuklar için uygundur Her çocuk, hayal gücü sınır tanımayan yaratıcı bir dehadır. Bu nedenle bu Fiskars çocuk hayvan makası aynı zamanda küçük eller ve büyük fikirlerin uygulanması için tasarlanmıştır. Künt uçlu makas, güvenli bıçaklara ve Takuu'nun ailedeki küçüklerin zevki için sahip olduğu eğlenceli bir hayvan tasarımına sahiptir. Makas, yetişkinler ve öğretmenler tarafından da sevilir, çünkü küçük bir çocuk bile onları güvenle kullanabilir. Makas hem sağ elini hem de sol elini kullananlar için uygundur ve içinde hem güneş ışınlarını hem de delileri kesmeye çekecek sevimli küçük bir balık vardır. Makas, üç yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmıştır, böylece her yaştan yaratıcı dehanın kendini gerçekleştirmek için doğru araçlara sahip olması sağlanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver