Fintarla Difenbahya Bitkisi Dieffenbachia Tropic Snow Ev Ofis Salon Bitkisi 40-50 Cm

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fintarla Difenbahya Bitkisi Dieffenbachia Tropic Snow Ev Ofis Salon Bitkisi 40-50 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fintarla Salon Bitkileri Satıcı Ünvanı: OKAN BUÇAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1272909381200001 Vergi Kimlik Numarası: 1870744062
    Bu ürün Fintarla Salon Bitkileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Difenbahya tropik salon bitkilerimiz 40 - 50 cm boy aralığındadır. Saksı renkleri siyah veya kahverengi olarak değişiklik gösterebilir. Hediye olarak en çok tercih edilen salon bitkilerindendir. Evlerimizde, işyerlerimizde ve ofislerimizde büyütmesi basit olan süs bitkisidir. Iri ve güzel yapraklı bitkinin yaprakları uzun ve alımlıdır. Fakat yaprakları fazla kalmaz, belirli aralıklarla kendini yeniler. Basit büyümesi, hızlı gelişmesi ve her ortama uyum sağlamasından dolayı çok fazla tercih edilir. Neredeyse tüm toprak çeşitlerinde büyür. Aynı toprakla yıllarca dayanmayan difenbahya yılda bir kez olmak üzere toprak değişimi istemektedir. Bu bitkinin kendini yenilemesi için sizin toprağı değiştirme konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir. Çiçeklerimize özel üretilen kutularımız darbe ve ezilmelere karşı güçlendirilmiş mukavvadan üretilmektedir. Her gönderimde, toprağının dökülmemesi için özel streç kullanılarak toprak dökülmesi engellenmektedir. Yazın sıcaktan etkilenmemesi ve kargo aşamasında kurumasını önlemek için yetecek su ve nem ortamı sağlanmaktadır.
Geri Bildirim Ver