Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcı 250 Ml

55 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
57,90 TL
9.6
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcı 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PRENSES Satıcı Ünvanı: EMEL ÖZDİLSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5940820475
    Bu ürün PRENSES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geliştirilmiş etkili formülüyle bardak ve tabaklarınızı hem parlatır hem kurutur, bulaşıklarınızda su lekelerinin oluşumunu engeller

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
Geri Bildirim Ver

Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcı 250 ml

Mutfak alanında sık sık kullanılan bulaşık makinelerinin bakımı hijyen yönünden oldukça önemli bir yere sahiptir. Finish bulaşık makinesi parlatıcı 250 ml ürün çatal, kaşık bardak gibi günlük hayatta devamlı kullanılan birçok mutfak araç gerecinin temiz ve lekesiz olmasını sağlar. Parlatıcının içerdiği özel formül sayesinde bulaşıklar makineden kuru çıkar. Finish parlatıcı, bulaşıkların üzerinde bulunan suyu almasıyla kurutmada büyük rol oynar. Bu sayede su lekelerinin oluşmasını engellerken mutfak araçlarına parlaklık kazandırarak yeni gibi görünmesini sağlar. Ürün fosfat ve boyar madde bulundurmayan insan sağlığına zararsız içeriğiyle müşterilerin beğenisini toplar. Bulaşıklar üzerinde tortu kalıntılarını önleyerek kullanım konforu yaratır. Markanın hijyen sağlayan bulaşık makinesi parlatıcı ürününü tercih ederek yıkamalardan etkili bir sonuç alabilirsiniz.

  • Özel formülü ile etkili temizlik
  • Dikkat çeken parlak görünüm
  • Sağlığa zararsız bileşen

Finish 250 ml Bulaşık Makinesi Parlatıcı Özellikleri

Finish 250 ml Bulaşık Makinesi Parlatıcı Özellikleri

Günlük hayatta etkili kullanım sağlayan ürünler ön plana çıkar. Bulaşık makinesinin yıkama programından iyi bir sonuç almak istiyorsanız ayrı temizlik ürünleri kullanmanız gerekir. Finish bulaşık makinesi parlatıcı güçlü formülü ile mutfak araç gereçlerini korur, oluşabilecek su lekelerini engeller. Bileşenleri sayesinde bulaşıkların makineden kuru şekilde çıkmasını sağlar. Yüzey koruma sağlayan ve biriken artıkları etkili biçimde durulayan ürün kolay kullanımıyla müşterilerine pratiklik sağlar. Bardak, çatal, kaşık gibi eşyaları makineye yerleştirmeden önce ekstra sudan geçirmenize gerek kalmaz. Bu sayede müşterilere temiz bir beyazlık sunarken zaman tasarrufu da sağlar. İçerik yapısıyla cihazınızı kireçlerden korur, bu sayede makinenizi uzun yıllar kullanabilirsiniz. Müşteriler sıvı parlatıcı ürünün detaylı temizlik performansından memnun kalır. Siz de markanın bulaşık makinesi parlatıcısını tercih ederek yüksek etkili temizlik imkanı sağlayan özelliklerine sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Finish 250 ml Bulaşık Makinesi Parlatıcı Fiyatı

Avantajlı Finish 250 ml Bulaşık Makinesi Parlatıcı Fiyatı

Finish bulaşık makinesi parlatıcı 250 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün içerik yapısı ile beraber temizlik ve koruma sağlarken dilediğiniz an kolay biçimde kullanma imkanı da verir. Kullanımı için bulaşık makinesinin parlatıcı haznesini açarak dolana kadar parlatıcıyı koymak yeterli olur. Makine durulama aşamasına geçtiğinde parlatıcı otomatik olarak bulaşıklara etki eder. Ürün sadece makine için tercih edilebilir, elde kullanıma uygun değildir. Parlatıcı, su itici özelliğe sahip olmasıyla yıkama programının bitiminde devreye girerek eşyaların parlak şekilde kuru ve lekesiz çıkmasını sağlar. Suların kireçli olmasından dolayı bardak ve tabaklarda çizik gibi hasarlar meydana gelebilir. Markanın özel formüle sahip ürünü bu hasarları önler. Aynı zamanda cihazınızda kireç oluşumunu engelleyerek makinenizin uzun ömürlü olmasına ve yüksek performansta çalışmaya devam etmesine olanak verir.

Etkili Finish 250 ml Bulaşık Makinesi Parlatıcı Yorumları

Etkili Finish 250 ml Bulaşık Makinesi Parlatıcı Yorumları

Ürün yüksek performans temizleme gücü ve kolay kullanımı sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar. Bulaşıklar üzerinde yaptığı detaylı temizliğin yanı sıra makinenizi temiz tutarak oluşabilecek kireç yapılanmasını önleme imkanı sağlar. Parlatıcı haznesinde sıvı bittiğini makinenizin uyarma ışığından görerek hazne doldurma işlemini tekrarlayabilirsiniz. Tek bir hazne birden fazla kullanıma yeterli olur. Günlük hayatta mutfaklarda sık sık ihtiyaç duyulan birçok araç gerecin temiz ve lekesiz olmasını sağlayan ürün sağladığı avantajlarla beğeni toplar. Ürün insan sağlığına zararı olmayan formülü ile güvenli kullanım gerçekleştirirken beklentileri karşılar. Finish bulaşık makinesi parlatıcı 250 ml yorumları kısmından müşterilerin değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede markanın özel formüle sahip bulaşık makinesi parlatıcı modelini tercih eden kişilerin farklı görüşlerini okuyarak güvenle alışveriş yapabilir ve Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.