Fiji Water-su (6X500ML)

145 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fiji Water-su (6X500ML)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaSticker Satıcı Ünvanı: AYTAÇ TÖNGEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3948796226600001 Vergi Kimlik Numarası: 8590814740
    Bu ürün MegaSticker tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 adet 500ml fiji su

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
  • Paket İçeriği 4'lü
Geri Bildirim Ver

Fiji Water 6 x 500 ml Su

Su, vücudun ihtiyaç duyduğu temel kaynaklardan bir tanesidir. Canlılar için bu denli öneme sahip olan suyun temiz ve kaliteli bir yapıya sahip olması gerekir. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Fiji 6 x 500 ml water, beklentilerinizin fazlasını karşılar niteliktedir. Özel bileşenlere sahip olan ürün, vücut sağlığınızı korumayı amaçlar. Marka, 1996 yılından itibaren sektörde yer alan bir su firmasıdır. Sağlıklı içeriklere sahip suyu topluma kazandırarak adından sıkça bahsettirir. Geri dönüştürülmüş şişe oranını artırma hedefiyle de çevresel duyarlılığa verdiği önemi gösterir. Merkezi California’da bulunan marka, ürünlerini dünyanın pek çok yerine ulaştırır. Siz de bu ürünü güvenle tüketebilir, vücut sağlığınızı koruyabilirsiniz.

  • Paket içerisinde 6 adet su şişesi
  • 500 ml hacim
  • Sağlıklı

Fiji Water 6 x 500 ml Paket İçeriği

Fiji Water 6 x 500 ml Paket İçeriği

Fiji su 6 x 500 ml paket avantajı sayesinde tekli alımların yarattığı maliyetleri bir hayli azaltır. Bu sayede bütçenize destek olmayı amaçlar. Paket içerisinden çıkan 6 adet suyu dilediğiniz şekilde tüketebilir, vücut sağlığınızı koruyabilirsiniz. Fiji water, ada ülkesi olan Fiji Cumhuriyeti’nin uzak bölgelerinden gelen doğal artezyen suyudur. Bu özel ürün, yağmur sularının volkanik kaya katmanlarından süzülmesi ile oluşur. Süzülen su, yer altı katmanlarına ulaşırken çeşitli mineralleri de beraberinde getirir. Bu mineraller, silika ve florür başta olmak üzere çeşitli elektrolitleri de içerir. Fiji 6 x 500 ml water, şişeleneceği güne kadar yeraltı katmanlarında kalmaya devam eder. Bu sayede suyun hem saf hem de hijyenik bir şekilde kalması amaçlanır. Fiji 6 x 500 ml water ile vücut sağlığını destekleyebilir, suyun farkını her yudumda hissedebilirsiniz.

Fiji Water 6 x 500 ml Özellikleri Neler?

Fiji Water 6 x 500 ml Özellikleri Neler?

Fiji 6 x 500 ml water; tercih edebileceğiniz saf, hijyenik ve kaliteli bir su çeşididir. Yüksek silika oranı, ürünün önemli özelliklerinden bir tanesidir. Silika olarak bilinen mineral, insan vücudunu olumlu yönde destekleyen içeriklere sahiptir. Vücut sıcaklığının düzenlenmesini sağlayan silika, bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı olur. Oksijen taşıyan hücreleri besleyerek organların dengeli bir şekilde çalışmasını sağlar. Bunun yanı sıra silika, zararlı bileşenleri vücuttan dışarı atarak detoks görevi de görür. Besin ve mineral açısından zengin olan bu bileşen, organ dokularının korunmasına yardımcı olur. Fiji 6 x 500 ml suyu tercih ederek vücut sağlığınızı rahatlıkla koruyabilirsiniz. Her üründe olduğu gibi suyun faydalarını görmek için de doğru ve düzenli tüketim şarttır. Özellikle yaz aylarında su tüketimini artırarak vücut fonksiyonlarını dengede tutabilirsiniz.

Fiji Water 6 x 500 ml Hacmi Nasıl?

Fiji Water 6 x 500 ml Hacmi Nasıl?

Fiji 6 x 500 ml water, eşsiz mineral profili sayesinde yumuşacık bir tada sahiptir. Her yudumda farkını ortaya koyan su, 500 ml hacme sahip şişelerde satışa sunulur. Hayati fonksiyonların devam etmesi için düzenli miktarda su tüketmek son derece önemlidir. Suyun içerisinde bulunan mineraller, çok daha sağlıklı bir yaşam sürmenize yardımcı olur. Fiji 6 x 500ml water, 7.7 pH değeri ile bu ihtiyacınızı kolayca karşılar. İdeal pH oranı, suyun daha çok oksijen tutmasını sağlar. Böylece su, tazeliğini uzun süre koruyarak kullanıcılarına fayda sunar. Dilerseniz Fiji water 6 x 500 ml yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu suyu Trendyol üzerinden kolay ve hızlıca satın alabilirsiniz.